|

Ali Koç'un teknik direktör adayı belli oldu

Süper Lig'de sezonun bitmesi ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın istifa sinyali vermesinin ardından başkan adayı Ali Koç'un teknik direktör adayı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:53 - 20/05/2018 Pazar
Güncelleme: 14:06 - 20/05/2018 Pazar
Diğer
Marco Rose.
Marco Rose.

Atiker Konyaspor maçı sonrasında Aykut Kocaman istifa sinyali verirken, başkan adayı Ali Koç'un teknik direktör adayı belli oldu. Futbol Arena'nın haberine göre Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimde Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un teknik direktör adayının Salzburg'un teknik direktörü Marco Rose olduğu belirtildi.

41 yaşındaki teknik adamın Almanya Bundesliga takımlarından Leipzig'in başına geçebileceği konuşulurken seçim sonrasında teknik direktörlük konusunun netleşeceği belirtildi.

Aykut Kocaman dün ne dedi?
  • "Gerekli şeyleri ben kendi adıma düşünüp, doğrusu neyse yapacağım. Birkaç gün içinde de bunu yaparım. Şu an bunu konuşmanın bir anlamı yok. Büyük ölçüde kongreyle ilgili. Temel nedeni de şu: hem sayın başkan için hem de aday olan Sayın Koç için yolları açık olsun diye. Bir karar vereceklerse 1 senelik kontrat önlerine yük olmasın."

#Ali Koç
#Fenerbahçe
#Marco Rose
6 yıl önce