|

Alonso'nun yerine Josuco

Xabi Alonso transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanırken F.Bahçe'nin son olarak Villarreal'in kadrosunda düşünmediği 'Josuco' lakaplı Joaquin Moreno Verdu'yu istediği iddia edildi.

00:00 - 6/08/2008 Çarşamba
Güncelleme: 01:16 - 6/08/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Alonso'nun yerine Josuco
Alonso'nun yerine Josuco

F.Bahçe'nin uzun süredir transferi için girişimlerde bulunduğu Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso'nun transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanırken dün İspanyol basını da sarı-lacivertli ekibin Villarreal'de forma giyen “Josuco” lakaplı Jose Joaquin Moreno Verdu'yu istediği iddia edildi. Villarreal Teknik Direktörü Manuel Pellegrini'nin gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği belirtilen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Josuco'nun kendisine kulüp aradığı ve gelen tekliflerin arasında Fenerbahçe'nin de adının geçtiği bildirildi.


İspanyol basını, Villarreal ile 1 yıllık daha kontratı olan Josuco'nun gitmek istemesi halinde kulübün transferinde kolaylık sağlayacağını öne sürdü. İngiliz Daily Mirror ise Liverpool'un, Gareth Barry konusunda Aston Villa'yla anlaştığı ve Xabi Alonso'nun takımdan ayrılmasının an meselesi olduğu bildiriliyor. Gazete, teknik direktör Rafael Benitez'in Alonso'yu takımda tutma yönündeki açıklamalarının da İspanyol yıldıza talip olan Arsenal ile F.Bahçe arasındaki pazarlığı kızıştırmaya yönelik olduğunu iddia etti.


48 saat içinde bitebilir

İngiliz basınına göre Alonso'nun F.Bahçeli olmasının an meselesi olduğu, İspanyol gazetelerine göre ise sarı-lacivertli ekibin Villarreal'de oynayan Josico'yu transfer etmek istediği haberleri yer aldı.



16 yıl önce