|

Alper Erdoğuş'la yolları ayırdı

Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi'nde zirve mücadelesi veren Karşıyaka Asrın Grup'ta yönetim, antrenör Alper Erdoğuş'la yolları ayırdı.

Yeni Şafak
12:27 - 17/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:29 - 17/11/2014 Pazartesi
DHA

Yeşil kırmızılı ekipte ikinci sezonunu geçiren Alper Erdoğuş'la ilgili yapılan açıklamada, "Alper Erdoğuş ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar verdiği emekler ve çalışmaları için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Takımımız yeni başantrenörü netleşene kadar çalışmalarını yardımcı antrenörümüz Emre Karagöz denetiminde sürdürecektir" denildi.


Voleybol Şube Başkanı Vural Budak, kararda Salihli Belediyespor yenilgisinin etkisi olmadığını belirterek, "Alper Erdoğuş'la hedefe giden yolda, bakış açılarımızda farklılıklar oldu. Kendisinin bazı isteklerini uygun bulmadık. Fikir çatışmalarının sürekli hale gelmesi bizi bu sonuca itti" dedi.


Yeni antrenör arayışlarında biri yabancı olmak üzere 3 teknik adamla görüştüklerini söyleyen Vural Budak, "Kariyeri olan deneyimli isimlerle temastayız. Birkaç güne kadar herşey netleşecek" diye konuştu.



Karşıyaka Asrın Grup, Kadınlar Voleybol Ligi A Grubu'nda bay takım olarak geçirdiği 6'ncı hafta maçlarının ardından liderlik koltuğunu Salihli Belediyespor'a teslim etti. Yeşil kırmızılılar, Rota Koleji ve Seramiksan'ın ardından 12 puanla 4'üncü basamağa geriledi. Karşıyaka Asrın Grup pazar günü Yeşilbayramiç'i konuk edecek.

 
#voleybol
#Karşıyaka Asrın Grup
#Alper Erdoğuş
9 yıl önce