|

Anastasios Bakasetas: Kopenhag'ı kesinlikle eleyeceğiz

Trabzonspor, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu Kopenhag'a 2-1 mağlup oldu. Temsilcimizin tek golünü kaydeden Anastasios Bakasetas, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Haftaya Trabzon'da Kopenhag'ı eleyerek gruplara kalacağız." dedi.

Haber Merkezi
00:25 - 17/08/2022 Çarşamba
Güncelleme: 00:35 - 17/08/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Anastasios Bakasetas
Anastasios Bakasetas
Trabzonspor, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu Kopenhag'a 2-1 mağlup oldu. Temsilcimizin tek golünü kaydeden Anastasios Bakasetas, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "
Haftaya Trabzon'da Kopenhag'ı eleyerek gruplara kalacağız.
" dedi.
Yıldız futbolcu, sözlerinin başında ortaya koydukları futbolu değerlendirerek, "
Çok kritik anlarda iki gol yedik. İkinci golden sonra iyi bir reaksiyon gösterdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra kendi oyunumuzu oynadığımızı ve kritik bir gol bulduğumuzu düşünüyorum.
" cümlelerine yer verdi.
Bakasetas, muhabirin sorduğu, "
İkinci yarıda gerçek Bakasetas'ı gördük. Eleştirmek için söylemiyorum. Ne düşünüyor
?" sorusuna ise, "
Gerçek Bakasetas" deyimini çok duyuyorum ama anlamıyorum. Benim amacım takıma yardım etmek. Her şeyimi vermek. Bazen gol atarım, bazen atamam. Robot değilim, bir insanım.
" şeklinde cevap verdi.
29 yaşındaki futbolcu, açıklamalarını şu cümlelerle noktaladı: "
Ben bu takıma sonuna kadar inanıyorum. Önümüzdeki hafta grup aşamasına kalmayı başaracağız. Bütün kalbimizle oynarsak turu geçeceğimizden eminim. Bu takımla birlikte birçok şey başardık.
"

#Bakasetas
#Trabzonspor
#Kopenhag
2 yıl önce