|

Anca beraber kanca beraber

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın idmanını izlerken, teknik direktör Ünal Karaman’la ilgili de övgü dolu sözler kullandı. Görevde olduğu sürece Karaman’la çalışacağını ifade eden Ağaoğlu “Bizim birlikteliğimiz günü değil geleceği kurtarmak üzerine kurulu” dedi.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 15/10/2018 lundi
Güncelleme: 03:20 - 15/10/2018 lundi
Yeni Şafak
Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın idmanını izlerken, teknik direktör Ünal Karaman’la ilgili de övgü dolu sözler kullandı.
Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın idmanını izlerken, teknik direktör Ünal Karaman’la ilgili de övgü dolu sözler kullandı.

Günübirliğine Trabzon’a gelen ve bordo-mavili takımın antrenmanını izleyip, futbolcularla birlikte yemek yiyen Başkan Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’un yeniden yapılanması içinde Teknik Direktör Ünal Karaman’ın önemli bir görevi olduğunu belirterek, “Ben görevde olduğum sürece Ünal Karaman’dan başka bir isimle çalışmayı aklımın ucundan bile geçirmem” dedi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde geçirmeye çalışan Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Ünal Karaman için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karaman’ın iyi bir spor adamı olmasının yanı sıra kaliteli bir şahsiyet ve tartışmasız bir Trabzonsporlu olduğuna dikkat çeken Ağaoğlu, “Ben bu koltukta oturduğum sürece Ünal Karaman’ın dışında bir teknik adamla çalışmayı aklımın ucundan bile geçirmem” ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulübün zor bir dönemden geçtiğinin altını çizen Başkan Ağaoğlu, “Yeniden yapılanma adına önemli adımlar atıyoruz, bu önemli adımlardan biri de istikrarı sağlamak. Bu istikrar içinde Ünal Karaman’ın misyonu teknik adamdan daha fazlasını içinde barındırıyor. Bu nedenle sonuna kadar Karaman ile gideceğiz” ifadelerini kullandı. Ahmet Ağaoğlu “Hani derler ya ‘anca beraber kanca beraber’ bizim birlikteliğimiz günü değil geleceği kurtarmak üzerine kurulu” dedi.

HATA LÜKSÜMÜZ YOK

Diğer yandan Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırlayacak Trabzonspor çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda milli takım kamplarında bulunan oyuncular çalışmaya katılmazken, sakatlıkları süren Ibanez ve Kamil Ahmet fizyoterapist eşliğinde çalıştılar. Annesinin vefatı nedeniyle Akhisarspor maçında takımın başında bulunmayan Teknik direktör Ünal Karaman, geçen hafta sonunda döndüğü Trabzon’da takımla birlikte antrenmanlara katılırken, verilen Milli aradan sonra lige yeniden kayıpsız başlamak istediklerini söyledi.

Daha önce lige verilen Milli aranın dönüşünde beklemedikleri sonuçlar aldıklarını hatırlatan Karaman, “Zirvenin içinde kalmak için bu milli aradan dönüşte puan kaybına tahammülümüz yok” ifadelerini kullandı.

#Ahmet Ağaoğlu
#​Trabzonspor
il y a 6 ans