|

Arda Turan ile Fatih Terim ilk kez aynı karede

Kosova maçı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren A Milli Takım'da dünkü taktik çalışmada oyunu sık sık durduran Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolculardan hareketli ve top kapma için mücadeleci olmalarını istedi. Öte yandan Fatih Terim ile Arda Turan uzun bir aranın ardından ilk kez aynı karede yer aldı.

Yeni Şafak ve
09:05 - 9/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:44 - 9/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
EURO 2016'dan sonra Fatih Terim ile Arda Turan ilk kez aynı karede görüntülendi.
EURO 2016'dan sonra Fatih Terim ile Arda Turan ilk kez aynı karede görüntülendi.

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Cumartesi günü Antalya'da Kosova ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.



Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapan ay-yıldızlı ekip, dün Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde antrenman gerçekleştirdi. Isınma hareketleriyle başlayan idman, iki grup halinde top kapma çalışmasının ardından yapılan sınırlı alanda taktik ağırlıklı çift kaleli oyunla devam etti. Taktik oyununda Fatih Terim, oyunu sık sık durdurarak futbolcularını uyararak, hareketli ve top kapma için mücadeleci olmalarını istedi. Terim, çift kale öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Bel ağrısı ve uyluk arka kas grubunda (hamstring) sertleşme şikayeti olan Volkan Şen ile dünkü antrenmanda ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle ödem oluşan Enes Ünal, belirlenen özel program dahilinde fizyoterapist eşliğinde kamp otelinde çalıştı.






Yan yana gelmediler

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 2016 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra ilk kez Milli Takım'a davet ettiği Arda Turan, idmanda idmanda hocasıyla aynı karede yer aldı. İkilinin antrenmanda yan yana gelmemeye çalıştığı görüldü.


















#Arda Turan
#Türkiye A Milli Futbol Takımı
#Fatih Terim
7 yıl önce