|

Artık kazanma zamanı

Ligde 6 haftadır galip gelemeyen Trabzonspor’un kaptanı ve kalecisi Onur Recep Kıvrak arkadaşlarıyla idman sonrası yaptığı toplantıda, “Puan kaybına artık ne bizim ne de taraftarın tahammülü kalmadı. Alanyaspor maçını kazanıp galibiyet serisi başlatmak zorundayız'' dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 04:11 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Zirve yarışından uzaklaşan Trabzonspor'da kaptan dümene geçti.
Zirve yarışından uzaklaşan Trabzonspor'da kaptan dümene geçti.

Süper Lig'in son 6 haftasında 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak zirve yarışından uzaklaşan Trabzonspor'da kaptan dümene geçti. 33 puanla sıralamada 7. sırada bulunan bordo-mavililerin kaptanı ve kalecisi Onur Recep Kıvrak, idman sonrasında arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda Trabzonspor'un bulunduğu yeri hak etmediğini belirtti. Alanyaspor maçıyla birlikte kazanmayı alışkanlık haline getirmek zorunda olduklarını belirten milli kaleci, “Bu sonuçlar ve bulunduğumuz yer Trabzonspor’un ismine ve tarihine yakışmıyor. Bu zor günleri aşacak güçte ve kalitede bir takım olduğumuz için bu durumu hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ALANYA'DA ÖZGÜVEN TAZELEMELİYİZ

Takım arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede artık puan kaybına ne kendilerinin ne de taraftarın tahammülünün kalmadığını belirten 30 yaşındaki futbolcu, kalan 11 haftada en yüksek puanı almak için çaba sarf edeceklerini belirtti. Alanya galibiyetinin özgüven ve yeni bir seri için çok önemli olduğunu vurgulayan Onur, “Alanyaspor maçıyla birlikte yeni bir döneme giriyoruz. Bu maçı kazanarak son haftalarda yaşadığımız galibiyet sendromunu üzerimizden atmak istiyoruz. Alanyaspor maçını kazanmamız halinde öz güvenimizi yeniden kazanarak bu öz güvenle gelecek haftalar için durumumuzu değerlendireceğiz. Bu karşılaşmayla birlikte galibiyet serisi başlatmak zorundayız” diye konuştu.


Burak'ın belirsizliği sürüyor

Trabzonspor'da kasıklarındaki sakatlığının ardından 2 hafta sonra Medipol Başakşehir maçıyla sahalara dönen Burak Yılmaz, dün de çalışmaya katılmadı. Karadeniz ekibinde, 3 gündür antrenmanlarda yer almayan golcü futbolcu, kondisyon salonunda çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takımın antrenmanında ayağına darbe alan Abdülkadir Ömür'ün çalışmayı yarıda bıraktığı ancak genç futbolcunun durumunun ciddi gözükmediği öğrenildi.

Vurduğunuz gol olsun!

Trabzonspor, dünkü antrenmanla Aytemiz Alanyaspor hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavililerin teknik direktörü Rıza Çalımbay, gol sorununa çare bulmak için antrenmanların taktik bölümünü kısarak, şut çalışmasının süresini artırdı. Karadeniz ekibi, 5'e 2 top kapma ve çeyrek sahada çift kale maçın ardından şut çalıştı. Trabzonsporlu futbolcular, Onur ve Uğurcan'ın koruduğu kalelere etkili şutlar gönderdi. Çalımbay güzel gol atanlara motivasyon alkışı tutarken, gol kaçıran futbolculara ise, “Vurduğunuz gol olsun. Maçlarda zaten yeterince şanssızız. Herkesten ciddiyet bekliyorum” şeklinde uyarılarda bulundu.

  • Malatya, Aytaç'ın bonservisini istedi
  • Trabzonspor’un sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor’a kiraladığı Aytaç Kara için satın alma teklifi geldiği belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetim, 2014-15 sezonunda bordo-mavililerin 2.1 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Aytaç için 1 milyon Euro teklif etti. Bordo-mavililier ise aynı bölgede görev yapan Onazi’nin satılması ihtimalinin arttığı dönemde Aytaç Kara hakkındaki cevabı sezon sonunda alma kararı aldı.
#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
#Süper Lig
6 yıl önce