|

Aslan, Bursa'ya karşı farklı çıkacak

Kasımpaşa maçında kaybettiği 3 puanla şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim, kadroda değişikliğe gidiyor. Belhanda'yı yeniden ilk 11'e koyacak olan Terim, savunmada Mariano ve Ahmet Çalık'ı sahaya sürmeyi planlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/02/2018 الخميس
Güncelleme: 04:49 - 22/02/2018 الخميس
Yeni Şafak
Fatih Terim'in, yarın Bursaspor ile Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maçta büyük bir değişim yapması bekleniyor.
Fatih Terim'in, yarın Bursaspor ile Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maçta büyük bir değişim yapması bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, yarın Bursaspor ile Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maçta büyük bir değişim yapması bekleniyor. Kasımpaşa karşılaşmasında alınan mağlubiyetle birlikte takımda tekrar taşları yerinden oynatacak olan Terim, iyi performans sergilemeyen isimleri kenara çekecek. Terim, öncelikli olarak kırmızı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa deplasmanında yer almayan Belhanda'yı ilk 11'de oynatacak. Orta sahada Donk-Selçuk ve forvet arkasında Belhanda'ya görev verecek. Kasımpaşa karşısında pozisyon bulmakta zorlanan sarı-kırmızılı takımda çözümün 10 numaralı futbolcu olacağı düşünülüyor. Bunun yanı sıra Martin Linnes'ten formayı alacak olan Terim, tekrar Brezilyalı futbolcu Mariano'yu sahaya sürecek. Sezon başından beri tüm lig maçlarına ilk 11'de başlayan Mariano, son iki maçta Terim tarafından kesik yemişti ve yedek oturmuştu. Ancak Linnes'te düşüş gören Terim, tekrar Mariano'ya yer verecek.

KIRILMA MAÇI OLABİLİR

Kasımpaşa karşılaşmasında bayılarak herkesi korkutan Gomis'in yerine Eren Derdiyok'un maça başlayabileceği gelen haberler arasında. Stoper bölgesinde ise Maicon'un partneri olarak, Kasımpaşa maçında sağ dizinde esneme olan Serdar Aziz'in yerine Ahmet Çalık'ın görev alabileceği öğrenildi. Kafasında Bursaspor kadrosunu şekillendirmeye çalışan teknik direktör Fatih Terim, bir yandan da takımla toplantılar yapıyor. Deneyimli teknik adamın, oyuncularına, “Kasımpaşa maçında önemli bir kredimizi tükettik. Bu haftalar ligin geri kalanını belirleyecek haftalardır. Sahamızda kazanmaktan başka çaremiz yok. Herkes en iyi performansını ortaya koymak zorunda. Kaybedersek işler bizim için çok zor bir hal alabilir” dediği öğrenildi.

#Galatasaray
#Süper Lig
٪d سنوات قبل