|

Aslan Niasse’yi ikna etti

İngiliz medya organı Daily Star, devre arasında kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Galatasaray’ın, Everton forması giyen Senegalli forveti ikna ettiğini okurlarına duyurdu.

Umut Yılmaz
04:00 - 18/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:38 - 18/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Oumar Niasse bu sezon sadece 1'i ilk 11 olmak üzere 6 resmi maça çıktı.
Oumar Niasse bu sezon sadece 1'i ilk 11 olmak üzere 6 resmi maça çıktı.

Galatasaray’da takımın tek forveti konumunda bulunan Eren Derdiyok’un da sakatlanmasının ardından teknik heyet kadro içinden arayışlarda bulunsa da gözler ara transfer döneminde yapılacak golcü takviyesine çevrilmiş durumda. Aslan’ın, bu bölge için elindeki transfer listesinde öne çıkan isimse şu anda Premier Lig’de Everton forması giyen Oumar Niasse olarak öne çıkıyor. İngiltere’den oyuncuyla ilgili olarak gelen haber ise taraftarları ve camiayı heyecanlandırdı. Daily Star’ın haberine göre, sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki oyuncuyu ikna etti. Niasse’nin alacağı ücret konusunda bilgi verilmezken son derece tatmin edici olduğu belirtildi. Kulübüyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmaya sıcak baktığı da belirtildi.

OKAZAKİ DE LİSTEDE BULUNUYOR

Ülkemizde 2013-2014 sezonunda Akhisar’da forma giyen Niasse, 40 maçta attığı 15 golle dikkatleri üzerine çekmeyi bilmişti. Pek çok kulübün transfer listesine giren Senegalli oyuncu Akhisar’dan sonra Rus ekibi Lokomotiv Moskova’nın yolunu tutmuş daha sonra ise 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında Everton’la İngiltere macerasına başlamıştı. Bir ara Hull City’ye de kiralanan oyuncu, ardından yeniden Everton’a geri dönmüştü. Niasse, bu sezon 6 maçta forma giyerken 1 asist yapabildi. Galatasaray’ın, oyuncunun Türkiye’yi tanıması, Süper Lig deneyiminin bulunması nedeniyle istediği belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, yine İngiltere’de Leicester City forması giyen Japon forvet Shinji Okazaki’yi de listesine aldığı öğrenildi. 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek olmasına ve devre arasında bedelsiz alabilecek durumda bulunmasına rağmen önceliğin Oumar Niasse’de olduğu sızan haberler arasında yer alıyor.

  • Cimbom’un kozu taraftarı olacak
  • Galatasaray 5 gün içerisinde evinde iki önemli karşılaşmaya çıkacak. İlk olarak yarın Bursaspor’u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, ardından 24 Ekim Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Schalke’yi konuk edecek. Cimbom, bu iki zorlu maçta en çok taraftarına güveniyor. Süper Lig’de 18 puanla lider konumda bulunan Galatasaray, ligde evinde 530 gündür yenilmiyor. Önce Bursaspor karşısında ligdeki liderliğini korumak isteyen Cimbom, ardından Şampiyonlar Ligi’nde tekrar zirveyi ele geçirmek istiyor. Lokomotiv Moskova’yı evinde devirerek liderliğe oturan sarı-kırmızılı takım, Porto deplasmanında yenilmesiyle 3. sıraya geriledi. Sarı-kırmızılılar, çarşamba günü de taraftarlarının desteğiyle Schalke karşısında galibiyet arayacak.
Sakat döndüler!

Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren G.Saray’a sakatlardan kötü haber geldi. Sarı-kırmızılıların dünkü idmanında Selçuk İnan, takımla çalışırken, Donk, uyluk ön adale grubuna aldığı darbe sonrası oluşan kas içi kanama nedeniyle özel bir programa tabii tutuldu. Fas Milli Takımı kampında sol kasığında 2. derece zorlanma tespit edilen Belhanda ve Yeşil Burun Adaları’nın Tanzanya ile oynadığı milli maçın ardından sağ kasık adalesinde ağrı hisseden Rodrigues’in tedavisine başlandığı açıklandı.

#Galatasaray
#Niasse
6 yıl önce