|

Aslan'a Fransız çalımı

UEFA Kupası'nda gruptan çıkmayı garantileyen Bordeaux, Yunanistan'a aslarını götürmedi. Karar, tur şansı Bordeaux'nun, Panionios'a yenilmemesine bağlı olan G.Saray'ı şoke etti. Sarı-kırmızılılar, UEFA'dan ek gözlemci atanmasını talep etti.

00:00 - 19/12/2007 Çarşamba
Güncelleme: 00:48 - 19/12/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Aslan'a Fransız çalımı
Aslan'a Fransız çalımı

UEFA Kupası'nda 3. tura yükselebilmesi Bordeaux'nun Panionios'a yenilmemesi şartına bağlı bulunan G.Saray, Fransız temsilcisinin maça genç bir takımla çıkacağını öğrenmesi ile umudunu büyük ölçüde yitirdi. Bordeaux'nun Yunanistan'a giderken sakatlığı olan yıldız orta saha oyuncusu Johan Micoud'nun yanı sıra as futbolcular Chalme, Diawara, Henrique, Jurietti, Planus, Alonso, Diarra, Fernando, Wendel, Bellion ve Chamakh'ı götürmedi. Teknik direktör Blanc 15 oyuncunun bulunduğu kadroda gençlere yer verdi.


EK GÖZLEMCİ TALEBİ

Sahalarında A. Wien'i ağırlayacak sarı-kırmızılılar bu gece aynı saatte başlayacak Panionios-Bordeaux maçına ek gözlemci atanması talebi ile UEFA'ya başvuruda bulundu. G.Saraylı yöneticiler gruptan çıkmayı garantileyen Bordeaux'un, Panionios maçına gereken önemi vermeyeceği yolunda şüpheleri olduğunu bildirdi. G.Saray'ın 3. tura yükselebilmesi için A. Wien'i yenmesi, Panionios'un da Bordeaux'yu yenememesi gerekiyor. Panionios yenilirse sarı-kırmızılılara tur için beraberlik de yeterli olacak.


Feldkamp şoku!

G.Saray'da Feldkamp şoku yaşanıyor. Rahatsızlanan Alman teknik adam, Austria Wien maçı öncesi son idmana ve basın toplantısına katılamadı. Ağır bir gribal enfeksiyon geçirdiği açıklanan 73 yaşındaki teknik adam, iyileşmezse bugün takımın başında Ahmet Akcan olacak. Kulüp doktorlarının tedaviye başladığı Feldkamp'ın istirahate çekildiği belirtildi. G.Saray'ın Wien maçı öncesi son çalışmasını da Ahmet Akcan yaptırdı.


16 yıl önce