|

Aykut Kocaman idmana çıkmadı

Atiker Konyaspor yönetimin dün resmi siteden tedbir alması gerektiği uyarısında bulunduğu teknik direktör Aykut Kocaman'ın bugün antrenmana çıkmadığı belirtildi. Öte yandan konuyla ilgili yeşil-beyazlı kulüpten ilk açıklama geldi.

Yeni Şafak
17:16 - 21/02/2017 Salı
Güncelleme: 17:54 - 21/02/2017 Salı
Yeni Şafak
51 yaşındaki Aykut Kocaman, bu sezon Konyaspor başında çıktığı 21 lig maçında 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.
51 yaşındaki Aykut Kocaman, bu sezon Konyaspor başında çıktığı 21 lig maçında 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman kısa bir süre önce başlayan Konyaspor idmanın çıkmadı. Fanatik'in haberine göre; idmanda teknik adamı göremeyen futbolcuların şaşkın olduğu ifade edilirken, yöneticilerin ise telefon trafiğine başladığı aktarıldı.



Konyaspor yönetimi dün resmi siteden yaptığı açıklamada Aykut Kocaman'ın kötü gidişatla ilgili tedbir alması gerektiğini duyurmuşlardı. Tepki alan bu açıklamanın ardından yeşil-beyazlı yönetim bir açıklama daha yaparak, Aykut Kocaman'ın Konyaspor'un bir değeri olduğunu savunmuştu.



Başkan 2 yıllık teklif yaptıklarını açıklamıştı

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, dün A Spor canlı yayınında Aykut Kocaman'a iki yıllık sözleşme teklif ettiklerini, tecrübeli teknik adamın da kararını haftaya vereceğini açıklamıştı.



Ahmet Şan açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı;


  • "Aykut Kocaman gibi çok değerli bir hoca ile çalışıyoruz. Fenerbahçe puan kaybettiği için Aykut Kocaman'ın ayrılacağı yönünde senaryolar yazılıyor. Fenerbahçe her puan kaybettiğinde Aykut Kocaman gündeme geliyor. Resmi siteden yaptığı açıklama, hocamızla yaptığımız görüşmeden sonra yapıldı. Aykut Kocaman'a iki yıllık sözleşme teklif ettik, haftaya cevap vereceğini söyledi. Hocamıza takımla ilgili olarak istediği tedbiri alması konusunda açık çek veriyoruz."

Konyaspor'dan açıklama

Futbol şube sorumlusu Ömer Korkmaz, Aykut Kocaman'ın çarşamba gününe kadar izinli olduğunu bu nedenle antrenmana çıkmadığını söyledi. Korkmaz, "Aykut Kocaman'ın Konya'dan ayrıldığı yok. Sadece yarına kadar izinli. Bu nedenle bugünkü idmanı yardımcı hocalar gerçekleştiriyor. Aykut Kocaman yarın Konya'da olacak ve çalışmalar bu şekilde devam edecek" dedi.






#Ayut Kocaman
#Konyaspor
7 yıl önce