|

Aykut Kocaman'dan futbolcularını şaşırtan tezahürat

Fenerbahçe'nin, Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek zirveyle puan farkını erittiği maç sonrası soyunma odasında büyük coşku yaşandı. Sarı-lacivertlilerin deneyimli hocası Kocaman "Her zaman her yerde en büyük Fener" diye tezahürat yaptı.

Yeni Şafak
09:49 - 13/02/2018 Salı
Güncelleme: 10:08 - 13/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, ligde topladığı 41 puanla 3. sırada yer alıyor.
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, ligde topladığı 41 puanla 3. sırada yer alıyor.

Süper Lig'de önceki gün oynanan haftanın maçında Medipol Başakşehir'i yenen ve zirveyle puan farkını iyice eriten Fenerbahçe'de karşılaşma sonrası büyük bir coşku yaşandı.

Her zaman saha kenarındaki sakinliğiyle bilinen ve zaman zaman bu tavırları dolayısıyla eleştirilen sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın karşılaşmanın ardından soyunma odasında oyuncularına tezahürat yaptırdığı öğrenildi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından takımlar soyunma odalarının yolunu tutarken takımının yanına gelen deneyimli çalıştırıcı, şunları söyledi:
  • Her konuda çok iyiydiniz ve maçın başından sonuna kadar çalıştıklarımızı harika bir şekilde uyguladınız. Şimdi sevinme vakti ama hiç disiplinimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz.
Yüksek sesle tezahürat yaptı

Ardından beklenmedik bir harekette bulunan deneyimli teknik adamın, yüksek sesle "Her zaman her yerde en büyük Fener" tezahüratı yaptığı ifade edildi. Futbolcuları da kendisine eşlik edince Başakşehir Stadı bu tezahüratla inledi.


#Aykut Kocaman
#Fenerbahçe
6 yıl önce