|

Balkes üç yabancıyla anlaştı

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk üç yabancı oyuncu ile anlaştıklarını belirtirken, bu isimleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
16:01 - 15/01/2015 الخميس
Güncelleme: 14:23 - 15/01/2015 الخميس
DHA
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 12 puanla son sırada tamamlayan ve ikinci yarıya umutla hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar ara transfere Hırvatistan'ın RNK Split takımından kaleci Andrija Vukovic ve Karşıyaka'dan sol bek Berkan Emir'e imza attırarak başladıktan sonra sessizliğe gömüldü. Yeni imza atılmaması taraftarı endişelendirirken müjde Tuna Aktürk'ten geldi.

Kırmızı-Beyazlılar'ın Antalya kampına çıkarma yapan Aktürk, "Listemizdeki üç yabancı oyuncuyla prensipte anlaştık. Haftasonunda kendi liglerinde maçları var. Bu maçların ardından ülkemize gelecekler" diye konuştu.

Balıkesirspor'da üç yeni yabancı gelirse kadrodaki yabancı sayısı 10'a çıkacak. Bu sezon yürürlükte olan kurala göre yabancılardan en az birinin gitmesi gerekecek. Balıkesir'in kadrosunda sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Nuno Coelho ile birlikte Kulusic, Santos, Vargas, Alanzinho, Jabbie ve Vukovic bulunuyor.

#Santos
#Vargas
#Alanzinho
#Jabbie
٪d سنوات قبل