|

Başakşehir ve Beşiktaş’ı yener kayıpları telafi ederiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligde kalan maçları kazanmak zorunda olduklarını belirtirken mücadeleyi sonuna kadar bırakmayacaklarını söylediç-.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:33 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman
​Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında yer almak için deplasmanda oynayacakları Başakşehir ve Beşiktaş maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Başarılı teknik adam, “Biz saha içi organizasyonumuz ve mücadele gücümüzle her takımı her sahada yenebilecek güce sahibiz. Sakat oyuncularımıza rağmen hiç problem değil. Her şeye rağmen Başakşehir ve Beşiktaş’ı yenmek zorundayız, kaybettiğimiz puanları ancak bu şekilde telafi edebiliriz ve şampiyonluk yarışında varlığımızı sürdürebiliriz. En az Başakşehir ve Beşiktaş kadar iyiyiz ve onları sahalarında yenecek güce sahibiz” ifadelerini kullandı. Oyuncularına bir konuşma yapan Kocaman şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceklerini söylerken, “90 dakikanın son düdüğü çalana kadar mücadele devam etmeli. Bazen istediklerinizi yapamayabilirsiniz ama mücadeleyi bırakmak kesinlikle söz konusu olamaz. Mücadeleyi bıraktığınız zaman yeniliyorsunuz gerçek yenilgi budur. Şampiyonluk için sonuna kadar gideceğiz” ifadelerini kullandı.

4 GOLÜ DE BİZ ATTIK

Gençlerbirliği maçında kaybedilen 2 puan sonrası tepkisini “4 golü de biz attık” diyerek gösteren Aykut Kocaman maçın bitiş düdüğüyle soyunma odasına gitmedi. Karşılaşma sonrası oldukça üzgün olan Aykut Kocaman önce yayıncı kuruluşa konuştu sonra da basın toplantısına gitti. Deneyimli teknikadam, soyunma odasına gitmeden kendi aracıyla stadı terk etti.

#Aykut Kocaman
#​Fenerbahçe
6 yıl önce