|

Başakşehir'in golünden maç sonunda haberdar olmuş

Fenerbahçe-Başakşehir maçında konuk ekibin attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmamıştı. Gol esnasında VAR'ın kesilmesi pozisyonun tekrar izlenememesine neden olurken o gün VAR odasında olan Cüneyt Çakır'ın yaşadıkları ortaya çıktı. TVNET'te Akşam Sporu programına konuk olan UEFA Hakem Koçu Burçin Keskin, Çakır ile yaptığı konuşmayı anlattı.

Yeni Şafak
22:08 - 11/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 23:18 - 11/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Cüneyt Çakır, Fenerbahçe-Başakşehir maçının VAR hakemiydi.
Cüneyt Çakır, Fenerbahçe-Başakşehir maçının VAR hakemiydi.

Başakşehir'in Elia ile Fenerbahçe karşısında bulduğu gol, ofsayt kararıyla iptal edilmişti. Pozisyonda ofsayt olmadığı tekrarlarda görülmüş ancak VAR arızası sebebiyle hakem Ali Palabıyık uyarılamamıştı.

TVNET'te Akşam Sporu programına konuk olan UEFA Hakem Koçu Burçin Keskin, yenisafak.com Spor Editörü Mustafa Göksel'in sorularını cevapladı. Başakşehir'in verilmeyen golünde VAR odasında yaşananları anlatan Keskin'in sözleri şaşkınlık yaşattı.

Cüneyt Çakır'ın bu pozisyonu izleyemediğini söyleyen hakem koçu, Cüneyt Çakır ile konuştuğunu ve FIFA hakeminin bu pozisyonda hiçbir şey göremediğini ancak arkasındaki ekranda Akhisarspor-Trabzonspor maçını takip edebildiğini söyledi.

İşte futbol kamuoyunun bilmediği olay ile ilgili olarak Burçin Keskin'in söyledikleri;


#Cüneyt Çakır
#Başakşehir
#Fenerbahçe
6 yıl önce