|

Başarılı olmak için ruh ve yürek lazım

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, sezon öncesinde üstü kapalı olarak oyuncularını göndermede bulunurken, “Yüreği burada olmayan adamla şampiyon olacağımı bile bilsem nazını çekmeyeceğim. Yürek ve ruh olacak” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/07/2018 Pazar
Güncelleme: 02:32 - 1/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, düzenlediği basın toplantısında tatlı sert konuştu. Oyuncularının üstü kapalı şekilde dikkatini çeken deneyimli teknik adam, “Kimliğinde Trabzon yazması Trabzonspor’a gönlünü vermek anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizimle paylaşacak sahada bizimle mücadele edecek onlarla devam edeceğiz. Yüreğiyle ben buranın parçasıyım ve başladığım işi yarım bırakmam diyen insanlarla devam edeceğim. Yüreği burada olmayan adamla şampiyon olacağımı bile bilsem nazını çekmeyeceğim. Yürek ve ruh olacak. 18 yaşındaki oyuncu kalkıp menajerle benim karşıma çıkmayacak. Varım diyenle devam edeceğiz. Trabzonspor kimsenin nazını çekmez ben de bunların nazını çekmeyeceğim” dedi.

STOPERE 3 TAKVİYE ŞART

Takıma yapılacak takviyelerle ilgili de konuşan Karaman, stoper bölgesine işaret ederek, “Geçen seneki kadroya bakınca o bölgede oynayan 3 oyuncumuzu kaybetmiş durumdayız. O bölgeye acil şekilde katmamız gereken minimum 3 oyuncumuz var. Abdülkadir, Yusuf tekme yiyince benim stoperim ‘Höyt’ diyecek. Böyle oyuncular alacağız” diye konuştu. Sosa ve Esteban dışında herkesin kampa katıldığını belirten Karaman, “ Sosa ve Esteban’ın da minik mazeretleri var. Geldiklerinde elbette bununla ilgili görüşeceğiz. Geçmişte hoş olmayan şeyler yaşanmış. Geldikten sonra bunları konuşup sizleri tatmin edici bilgilendirme yapacağız” ifadelerini kullandı.

#Ünal Karaman
#Trabzonspor
6 yıl önce