|

Başını eğme dik tut

Kayseri Erciyesspor maçında kaçırdığı goller sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Moussa Sow''a tüm takım destek çıktı. Takım galibiyeti Sow''a armağan etti, Volkan takım arkadaşına sarıldı, Mehmet Topal, taraftarın sevgisini hatırlattı, Ersun Yanal oyuncusunu bağrına bastı.

.
00:00 - 18/03/2014 Salı
Güncelleme: 00:24 - 18/03/2014 Salı
Yeni Şafak
Başını eğme dik tut
Başını eğme dik tut

Ligde 77 gündür gol atamayan ve Kayseri Erciyesspor maçında kaçırdığı gollerin ardından gözyaşlarına boğulan Senegalli golcü Moussa Sow''u soyunma odasında takım arkadaşları teselli etti. Karşılaşma sonrası soyunma odasına gelen sarı-lacivertliler, kaçırdığı goller nedeniyle oldukça üzgün olan Sow''un yanına gitti ve galibiyeti ona armağan etti. Takım kaptanı Volkan Demirel, Senegalli golcüye sarılarak, ''Sen bizim için son derece önemli bir futbolcusun. Takım için çok önemli goller attın. Yakaladığın fırsatları değerlendiremedin ama önümüzdeki maçlarda atacağına inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

YANAL BİR DE UYARIDA BULUNDU

Mehmet Topal da Sow''un başını kaldırarak, ''Sen bu takım için önemli bir futbolcusun. Bu taraftar seni çok seviyor ve maç sonrasında dahi sana tezahürat yaptılar'' diyerek Sow''a moral verdi. Teknik direktör Ersun Yanal da, Sow ile bir konuşma yaparken, ''Forvet olarak bazen en yüksek seviyede olabilir ama bazen de düşebilirsin. Ama düşeceğin zaman durumu düzeltebileceğini bilmelisin. Her oyuncu gibi sen de gol kaçıracaksın. Bu maçta gününde değildi. Biz senin kaliteni biliyoruz, önünde atabileceğin çok gol var'' dedi. Senegalli golcüye bir de uyarıda bulunan tecrübeli teknik adam, ''Gol kaçırabilirsin, buna kızmam ama profesyonel futbolda gol kaçırdığın diye oyuna küserek savunmaya yardımcı olmanı affedemem'' ifadelerini kullandı.

Tekmeyi ben atsam günlerce konuşulur

Emre Belözoğlu''nun yapılan kasıtlı faule kart bile çıkmaması; soyunma odasında gündemdeydi. Takım galibiyet sevinci yaşarken, Emre Belözoğlu kulüp doktoru tarafından tedavi edildi. Kendisine yapılan sert hareketlere tepki gösteren Emre Belözoğlu, aldığı darbelere ''Hakem faul bile vermedi. Şansım varmış ciddi bir sakatlık yaşayabilirdim. O tekmeyi ben atsam günlerce konuşulurdu. Ama benim acı çekerken gösterdiğim tepki konuşulmuyor'' diye tepki gösterdi.

AYAĞININ SON HALİNİ GÖSTERDİ

Erciyesspor maçında, Senegalli futbolcu Kader Mangane''nin tekmesine maruz kalan, bu pozisyon nedeniyle Hikmet Karaman ile de tartışan Emre Belözoğlu''nun ayağının son hali sosyal medyada paylaşıldı. Emre''nin bacağının fotoğrafları faulün şiddetini ortaya serdi.

Başkan olarak sonuna kadar arkandayım

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da karşılaşma sonrası ilk iş olarak Moussa Sow''u teselli etti. Yıldırım idari menajer Hasan Çetinkaya vasıtasıyla Sow''a şu mesajı gönderdi: ''Sevgili Musa, sıkan moralini bozma, önümüzdeki maçlarda daha atacağın çok gol var. Bu akşam biraz şanssızdın. Sana güvenimiz her zaman tam. Ben Başkan olarak sonuna kadar arkandayım. Sen sadece bundan sonraki başarılarına, atacağın gollere odaklan. Bu kulübün milyonlarca taraftarı da senin her zaman arkanda, bunu sakin aklından çıkarma evladım.''

ALLAH RAZI OLSUN

Sow da başkanın bu mesaj karşısında çok duygulandı. Senegalli golcü, Başkan Yıldırım''a ''Allah sizden razı olsun Başkanım, bu desteğiniz benim için çok önemli. Sezonun geri kalanı için bana büyük moral verdiniz. Sizin güveninizi boşa çıkarmayacağım'' karşılığını verdi.

Gökhan Gönül 1 aydır sakat sakat oynuyor

Kayseri Erciyes maçında sakat sakat sahada yer alan Gökhan Gönül''ün 1 aydır menisküsündeki yırtıkla forma giydiği ortaya çıktı. Takımı yalnız bırakmamak adına ağrı kesici iğnelerle sahaya çıkan Gökhan Gönül, sakatlığının bazı hareketlerini kısıtladığını, ancak zorlansa da oynamaya devam edeceğini ifade etti. Tecrübeli futbolcu, ''Menisküsümde yırtık var, ancak gittiği yere kadar gideceğim'' dedi.

Takımın bir disiplini var sen de o disipline uymalısın

Teknik direktör Ersun Yanal, ilk yarının ardından soyunma odasında Nijeryalı golcü Emenike''ye uyarılarda bulundu. Emenike''den müsait pozisyonlarda takım arkadaşlarına pas vermemesi ve top rakipteyken savunma yapmaması nedeniyle eleştiren Yanal, ''Takımdaki herkes savunmayı ve hücumu birlikte yapıyor. Sen ise top rakipteyken rakibe baskı yapmıyorsun. Takımın bir disiplini var, sen de bu disipline uymalısın'' dedi.

2. YARIDA BAMBAŞKA EMENİKE

Uyarıyı alan Emenike''nin 2. yarıda daha fazla pas verdiği ve top rakipteyken baskı yaptığı gözlendi. Galibiyet golünü de atan Emenike, yedek kulübesine dönerek, ''Geliyorum ama yoruldum'' ifadelerini kullandı. Yanal, maç sonrası soyunma odasında Nijeryalı golcüyü bu kez tebrik etti ve ''Senden her zaman böyle oynamanı bekliyorum'' dedi.

İstikrar abidesi Kuyt

Dirk Kuyt, 33 yaşına rağmen takımın en istikrarlı oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Webo, Sow ve Emenike 2. yarıda sakatlıklar yaşarken, Kuyt 7 maçta da 90 dakika sahada kaldı.

Bu otobüs şampiyonluğa gider

Fenerbahçe, G.Saray''ın iki puan kaybettği haftayı galibiyetle kapatıp iyice şampiyonluk havasına girerken bu durum takımın otobüsüne dahi yansıdı. F.Bahçe Kulübü''nden Kayseri Erciyesspor maçının perde arkası olarak yayınlanan fotoğraflarda bir kare oldukça dikkat çekti. Takım otobüsünün LED ekranındaki ''Şampiyon'' yazısıyla rakiplere mesaj yollandı.

Caner bitmiş!

Beyaz Tv''de yayınlanan Beyaz Futbol programı yorumcusu Sinan Engin, Caner Erkin konusunda şok bir iddia ortaya attı. Engin, Caner için B.Münih''in devrede olduğunu kaydetti.

Hababam sevinci maç öncesi doğdu

Hababam Sınıfı filmi oyuncularının karşılaşmayı izlemesi günler öncesinden planlanırken tek ayak üstünde yapılan sevinç, maç öncesinde doğaçlama ortaya çıktı. Asbaşkan Ömer Temelli önderliğinde F.Bahçe Dergisi sorumlusu Mehmet Catay''ın da eski Hababam Sınıfı oyuncusu olmasının da yardımıyla Türkiye''nin çeşitli illerindeki Hababam üyeleriyle temasa geçildi. Futbolcuların gol sonrası sevinci ise herkese sürpriz oldu. Futbolcular kendi aralarında konuşarak ''tek ayak sevincini'' yapmaya karar verdi.


10 yıl önce