|

Beşiktaş savcılığa gidiyor

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe maçında sonra çıkan olaylar nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Yeni Şafak
14:30 - 6/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:08 - 6/02/2017 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş sahasında ağırladığı Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek kupaya veda etmişti.
Beşiktaş sahasında ağırladığı Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek kupaya veda etmişti.

Beşiktaş Kulübü 2. başkanı Ahmet Nur Çebi, Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşanan olaylardan dolayı üzüntü duyduklarını belirtti.



Hürriyet'te yer alan habere göre Çebi şunları ifade etti:


  • "Bundan sonra top Türkiye Futbol Federasyonunda. Türk futboluna katkı sağlayacak doğru kararları kurumlar verecek. Herkes haklarını Türkiye Futbol Federasyonu'nda arayacak."
"Beşiktaş olarak mahkemeye gideceğiz"

  • Beşiktaş yönetimi olarak biz de hem de görüntülü kayıtlarla hareket ediyoruz. Biz de kaleci Volkan'ın tahrikleri, Van Persie'nin yaptığı hareketler
    , soyunma odasında teknik direktörümüz Şenol Güneş'e saldırı ve bazı sarı-lacivertli oyuncuların soyunma odasındaki çirkin görüntüleri nedeniyle
    6222 sayılı kanunu içeren suç duyurusunda bulunacağız.
"Güneş nazik davrandı"

  • "Sabah teknik direktörümüz Şenol Güneş ile konuştum. Sert ve gayri ahlaki davranışlarda bulunmadığını belirtti. Biz kendisine inanıyoruz zaten görüntülerde bu var. Üzerine gelmemesi için Kjaer'i uyardığını ve eliyle sert bir harekette bulunmadığını belirtti. Kayıtlar her şeyi ortaya çıkardı."







#Beşiktaş
#Fenerbahçe
7 yıl önce