|

Beşiktaş-Sivasspor: 1-2

Sivasspor karşısında 19 yaşındaki genç futbolcusu Güven'in golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, David Braz ve Emre Kılınç'ın golleriyle karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Yeni Şafak
22:20 - 11/11/2018 воскресенье
Güncelleme: 10:27 - 12/11/2018 понедельник
Yeni Şafak
Maç boyunca ıslıklı protestoya maruz kalan Beşiktaşlı oyuncular karşılaşmanın sonunda taraftarlardan özür diledi.
Maç boyunca ıslıklı protestoya maruz kalan Beşiktaşlı oyuncular karşılaşmanın sonunda taraftarlardan özür diledi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenildi ve üst üste 2. mağlubiyetini aldı.

Maçtan notlar
  • Maça etklili başlayan Beşiktaş oldu. Quaresma'nın getirdiği toplarla pozisyon arayan Beşiktaş aradığı golü de 11. dakikada buldu. Sağ kanattan Quaresma'nın ceza sahasına ortaladığı uçarak kafa vuran Güven siyah beyazlı formayla ilk golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi.
  • Beşiktaş'ın üstünlüğü sadece 3 dakika sürdü. 14. dakikada Robinho'nun sol kanattan kullandığı korner atışında arka direkte David Braz, topu aşırtma bir şekilde kaleye gönderdi. Oğuzhan Özyakup'un kafayla çizgi üzerindeki müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu ve skora denge geldi.
  • İlk yarı bu skorla sona ererken konuk takım 53. dakikada öne geçti. Oğuzhan'ın hatası sonucu topu kapan Emre Kılınç, Tolga ile karşı karşıya kaldı ve takımını öne geçiren golü attı.
  • Konuk takım, 70. dakikada Torje'nin ortasında Robinho topu ağlara gönderdi ama hakem VAR'ın da yardımıyla ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.
  • 75. dakikada bu kez Beşiktaş, Medjani'nin Ljajic'e müdahalesine hakem penaltı dedi. Ancak VAR incelemesi sonrası penaltı pozisyonu öncesi Quaresma'nın ofsaytta olduğu tespit edildi. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltıyı iptal etti.



#Beşiktaş
#Sivasspor
5 лет назад