|

Beşiktaş'ta Cissokho bombası

Sol bek mevkisine transfer arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Holebas'tan istediği yanıtı alamayınca rotasını Valencia'nın Fransız sol beki Cissokho'ya çevirdi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 13/08/2013 Salı
Güncelleme: 19:00 - 13/08/2013 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta Cissokho bombası
Beşiktaş'ta Cissokho bombası

Siyah - Beyazlılar transferde hareketli anlar yaşıyor. Holebas'tan istediği olumlu yanıtı alamayan Beşiktaş, daha önce de Malgarejo ve Buttner transferlerinde istediği sonuca ulaşamamıştı.

İngiltere'nin saygın kanallarından Skysport'ta yer alan haberde; Liverpool'la anlaşmanın kapısından dönen 25 yaşındaki sol bekin Sunderland ve Beşiktaş'ın transfer kıskacında olduğu iddia edildi.

Valencia'nın içinde bulunduğu ekonomik sorunlar nedeniyle satış listesinde bulunan Fransız bek, Liverpool ile anlaşmanın kapısından dönmüştü. Liverpool'un transferde önceliğini Granada'da top koşturan Siqueira'ya vermesi nedeniyle Londra ekibinin kapısından son anda dönen Cissokho'ya Di Canio yönetiminde sezona hazırlanan Sunderland'in talip olduğu belirtildi.

Sunderland'in bu transferi noktalamaya çok yakın olduğu belirtilirken, Beşiktaş'ın da transferde devrede olduğu iddia edildi. İspanyol ekibi ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cissokho'nun bonservis bedelinin 5-6 milyon civarı olduğu belirtiliyor.

11 yıl önce