|

Beşiktaş'ta imzalar atılıyor

Beşiktaş yönetimi daha önceden anlaşmaya vardığı Marcelo Guedes, Fabricio Ramirez ve Gökhan Gönül'e bu hafta imza attırmayı planlıyor. Henüz KAP açıklamaları yapılmayan futbolcuların bu hafta itibarıyla resmen açıklanacağı öğrenildi.

Yeni Şafak
12:12 - 27/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:33 - 27/06/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş
Beşiktaş

Beşiktaş yönetimi prensip anlaşmasına vardığı futbolcuları bu hafta Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirecek. Henüz hiçbir transfer için resmi açıklama yapmayan siyah beyazlıların bu hafta suskunluğunu bozacağı ifade edildi.



Yeni transferler için Vodafone Arena'da imza töreni düzenlemek isteyen siyah beyazlı idarecilerin yapacakları bir organizasyonla Beşiktaşlı taraftarları da stadyuma çağıracağı aktarıldı. Bilindiği üzere Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında siyah beyazlı formayı kiralık olarak giyen Marcelo Guedes için Hannover 96 ile anlaşılmıştı. Deportivo ile sözleşmesi sona eren İspanyol kaleci Fabricio Ramirez'i de sağlık kontrolünden geçiren siyah beyazlıların Gökhan Gönül ile de büyük ölçüde anlaştığı biliniyor.



Beşiktaş yönetiminin bu 3 transferi bu hafta açıklaması ve yeni transferleri için Vodafone Arena'da bir imza töreni düzenlemesi bekleniyor.











#Gökhan Gönül
#Beşiktaş
#Fabricio
#Marcelo
8 yıl önce