|

Beşiktaş'tan Moting atağı

Önümüzdeki sezon devler ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ın, Schalke'de forma giyen Kamerunlu forvet Moting’in menajerini transfer görüşmesi için İstanbul'a getirdiği belirtildi.

Yeni Şafak
12:19 - 4/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:45 - 4/05/2017 Perşembe
AA
Schakle formasıyla toplam 106 maça çıkan Moting, 22 gol atarken 18 de asist yaptı.
Schakle formasıyla toplam 106 maça çıkan Moting, 22 gol atarken 18 de asist yaptı.

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor.

Daha önce Brezilya’ya çıkarma yapan ve burada birçok oyuncuyu izleme imkanı bulan siyah-beyazlıların, Bundesliga’yı da mercek altına aldığı ve bir oyuncu ile ilgili önemli adımlar attığı öğrenildi.

Moting’in babası Lyon maçına getirildi

Habertürk'te yer alan haberde Beşiktaş futbol komitesi, Schalke ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kanat oyuncusu Choupo Moting’in aynı zamanda menajerliğini de yapan babasını İstanbul’da oynanan Lyon maçına getirttiği belirtildi.

Tesisleri çok beğendi

Sağ ve sol kanadın yanı sıra santrfor da oynayabilen Kamerunlu oyuncunun babasının tesisleri de gezip çok beğendiği ve transfere olumlu yaklaştığı aktarıldı.

  • Bu sezon Bundesliga'da 23 maça çıkan 28 yaşındaki Moting, 2 gol atarken 4 de asist kaydetti. Çapraz bağ sakatlığı nedeniyle 3 maçtır formasından uzak kalan Kamerunlu oyuncunun 20 Mayıs'ta sahalara geri dönmesi bekleniyor.
Moting'in nasıl bir futbolcu olduğuna dair fikir sahibi olabileceğiniz bir video;

#Beşiktaş
#Choupo Moting
7 yıl önce