|

Bizim için seri zamanı

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, ligde pazartesi günü Antalyaspor ile yapacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Deneyimli oyuncu, “Sivasspor karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Antalyaspor maçı ile birlikte seri galibiyetlere başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 03:47 - 10/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
​Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, ligde pazartesi günü Antalyaspor ile yapacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.
​Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, ligde pazartesi günü Antalyaspor ile yapacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, samimi açıklamalarda bulundu. Bugün doğum günü olan oyuncu için, dün tesislerde arkadaşları tarafından sürpriz bir doğum günü pastası kesilirken, Selçuk İnan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligde pazartesi günü Antalyaspor ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak yeni bir galibiyet serisine başlamak istediklerini belirten Selçuk, “Geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında beklemediğimiz bir yenilgi yaşadık. Antalyaspor maçı ile beraber seri galibiyetler yakalamak istiyoruz. Taraftarımızla beraber şampiyonluk havasına girmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Yönetimsel değişikliklerin takım üzerinde etkisinin sorulması üzerine kaptan Selçuk, “7. senem bitiyor. 3-4 kere böyle bir şey yaşadım. Her ne kadar 'profesyoneliz, etkilenmiyoruz' desek de muhakkak ki etkileniyoruz. İnsanlara alışmak kolay değil. Onların bizi, bizim onları tanımamız bir süreç. Değişikliklerde sürekli zaman kaybı oluyor. Camia için hayırlısı olsun” diye konuştu. Senegalli futbolcu Badou Ndiaye’nin takımdan ayrılmasının hatırlatılması üzerine Selçuk, “Bu tür oyuncuların gidişini zaman zaman hissedebilirsiniz. Ama Fatih hocanın takımlarında olsun, daha önce şampiyon olduğum takımlarımda olsun kim oynadıysa aratmadı” ifadelerini kullandı. Sezonun ilk yarısında teknik direktör Igor Tudor tarafından kadroda düşünülmeyen ve 5 ay boyunca formasından uzak kalan Selçuk, kendisine bu dönemle ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, “5 aylık süreçte belki de kendim değildim. 'Bundan sonra böyle olmayacak' diye söylemiştim. Takım iyi olunca, arkadaşlarınızla iyi anlaşırsanız herkesin performansı yukarı gider. 5 aylık süreç geçmişte kaldı” dedi.



Doğum günü dileği şampiyonluk

Basın mensupları ile yapılan röportaj sırasında bugün 33 yaşına giren Selçuk İnan’a doğum günü sürprizi yapıldı. Bu organizasyondan dolayı çok mutlu olduğunu belirten milli futbolcu, teşekkür ederek şampiyon olmayı diledi. Selçuk İnan daha sonra kendi için getirilen pastanın mumlarını üfledi.


Başkonsolos Ehara'dan ziyaret

Japonya'nın İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara, Galatasaray'ı ziyaret etti. Ehara, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim ve takımın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo ile bir araya geldi. Ehara, “Nagatomo'ya tebriklerimi iletmek için ve bundan sonra onun için elimizden geleni yapacağımızın mesajını vermek için geldim” dedi.

Belhanda grip oldu

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, Konyaspor karşılaşmasının ardından gerçekleştirilen idmana grip olması nedeniyle katılamadı. Hastanede serum takıldıktan sonra evine geçen Belhanda'ya teknik heyet tarafından izin verildiği öğrenildi.

#Galatasaray
#Selçuk İnan
6 yıl önce