|

Bu gece Arda gönlü hovarda

Nefes kesen maçta Song kendi kalesini buldu, G.Saray Arda ile üstünlüğü yakaladı. Mehmet Yıldız tabelayı eşitledi. Ayhan ve Sezer'in golleriyle heyecan son 15 dakikaya taşındı. Aslan Arda ile yeniden öne geçti, Hakan'la şampiyonluk yolunu sonuna kadar açtı. G.Saray, Sami Yen'de G.Birliği OFTAŞ'la berabere bile kalsa mutlu sona ulaşacak.

00:00 - 5/05/2008 Pazartesi
Güncelleme: 01:59 - 5/05/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Bu gece Arda gönlü hovarda
Bu gece Arda gönlü hovarda

Süper Lig'de şampiyonluğun kaderini yakından ilgilendiren ve gol duellosu şeklinde geçen Sivasspor-G.Saray karşılaşmasını kazanan 5-3 ile sarı-kırmızılılar oldu. Sarı-kırmızılılar son haftada OFTAŞ karşısında berabere kalsa dahi şampiyonluğu göğüsleyecek. Sivasspor, 13. dakikada Song'un kendi kalesine attığı golle öne geçti. Mohammed Ali'nin kornerden ortasına ters vuruş yapan Song, topu kendi filelerine gönderdi. 40. dakikada sahneye çıkan Arda, Ayhan'ın pasıyla skora denge getirdi: 1-1. Bu golden iki dakika sonra yine Arda sahne aldı devre 2-1 ile geçildi.


KAPANIŞ KAPTAN'DAN

Sivasspor, 50'de Mehmet Yıldız ile eşitliği buldu. Bu oyuncunun vuruşunu kaleci Aykut çeldi ancak hakem topun çizgiyi geçtiğini işaret etti: 2-2. Bu golden iki dakika sonra Ayhan yaklaşık 25 metreden çok şık vurdu ve topu 90 diye tabir edilen yere gönderdi: 3-2. 67'de Sezer'in ceza sahası dışından vuruşunda top ağlarla buluştu: 3-3. Dakikalar 76'yı gösterdiğinde gecenin yıldızı Arda Turan, Barış'ın pasında topla buluştu ve topu filelere gönderdi: 4-3. Kapanış kaptan Hakan Şükür'den geldi. 75'te Nonda'nın yerine giren Hakan, 88'de kaleci Petkoviç'i avlayarak skoru belirledi: 5-3.


Song'a yeni yeri uğurlu gelmedi

G.Saray'a geldiği günden beri sürekli defansın göbeğinde görev yapan Song, dün Sivas karşısında Kamerun Milli Takımı'nda olduğu gibi sağ bekte oynadı. Ancak tecrübeli oyuncuya yeni yeri uğurlu gelmedi. Song, 13. dakikada kendi kalesine bir gol attı.

PAF'TA ŞAMPİYON SİVASSPOR

Sivasspor Tesisleri'nde oynan Sivasspor-Galatasaray PAF maçı 0-0 berebere sonuçlandı ve Sivasspor'un gençleri şampiyonluğunu ilan etti. Dünkü karşılaşma öncesi şampiyonluk kutlandı.




16 yıl önce