|

Bu ligde oynayacak kalitedeyim

Fenerbahçe'nin yeni transferi Reto Ziegler dün İstanbul'a geldi. İsviçreli futbolcu havalanında yaptığı açıklamada iddialı konuşurken, “Burada kaldığım sürede tepede olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

00:00 - 8/09/2011 Perşembe
Güncelleme: 03:37 - 8/09/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Bu ligde oynayacak kalitedeyim
Bu ligde oynayacak kalitedeyim

Fenerbahçe'nin İtalya'nın Juventus takımından kiralık olarak transfer ettiği İsviçreli futbolcu Reto Ziegler, İstanbul'a geldi. İsviçreli futbolcuyu Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile Medya Sorumlusu Orkun Yazgan karşıladı. Ziegler ilk açıklamasında Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu ifade ederek, 'Böyle bir kulüpte oynamak benim için çok büyük bir gurur. Hocamız beni biliyordu zaten, takip ediyordu. Onun beni istediğini öğrendim ve çok büyük bir kulüp olmasından dolayı Fenerbahçe'yi seçtim' dedi. Türkiye Ligini bildiğini ve burada mücadele edecek futbolcuların teknik ve fizik bakımından güçlü olması gerektiğini anlatan İsveçli futbolcu, 'Ben de bu ligde oynayabilecek kalitede olduğumu düşünüyorum. Ayrıca İsviçre'de yaşayan çok Türk var. Onlardan dolayı Fenerbahçe'nin ne kadar büyük kulüp olduğunu biliyorum. Burada kaldığım sürede takım arkadaşlarıma, takımıma yardımcı olmak ve tepede olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım' diye konuştu. Ziegler, sol bek mevkisinde oynayan bir futbolcu olduğunu da dile getirerek, 'Fakat daha çok ofansif bir sol bekim. Zaten hocam da bu özelliklerimi bilerek beni aldı' ifadelerini kullandı.


Kongreye kadar Özdemir

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi kararının ardından görevinden ayrıldığını açıklayan İkinci Başkan Nihat Özdemir görevine geri döndü. Camiadan gelen baskı nedeniyle görevine dönen Nihat Özdemir, 2013 Mayıs ayındaki kongreye kadar F.Bahçe İkinci Başkanı olarak görevine devam edecek.


13 yıl önce