|

Bursaspor Sivas'ta 2 dakikada yıkıldı

13'te Okan'ın golüyle öne geçen Bursa 59'da Belluschi ile farkı ikiye çıkardı. 85'te Navratil ve 87'de Eneramo'nun golleri Sivas'a bir puan getirdi

.
00:00 - 8/10/2012 Pazartesi
Güncelleme: 23:09 - 7/10/2012 Pazar
Yeni Şafak
Bursaspor Sivas'ta 2 dakikada yıkıldı
Bursaspor Sivas'ta 2 dakikada yıkıldı

Ligde Sivasspor sahasında Bursaspor ile müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta 2-2 berabere kaldı. 13. dakikada kalecinin hatasını affetmeyen genç futbolcu Okan'ın kafa golüyle 1-0 öne geçen Bursaspor 59'da Belluschi'nin nefis golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Golden sonra Bursaspor skorun verdiği avantajla kontrataklarla pozisyon buldu ancak değerlendiremedi. Maça iyi başlamasına rağmen geriye düşen, baskılı oyun ortaya koyduğu ikinci yarıda yine hesapta olmayan golle iki farklı geriye düşen Sivas, son 10 dakikada ise inanılmaz bir baskı uyguladı ve 85'te Navratil ve 87'de Eneramo'nun golleriyle skora denge getirdi: 2-2. Ev sahibi ekip maçın son dakikalarında da galibiyet için pozisyon buldu ancak değerlendiremedi.

Bu şekilde kaybı kabul edemiyorum

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iki farklı öndeyken kaybedilen iki puanın kendisini fazlasıyla üzdüğünü belirtti. 'Bu şekilde 1 puan almak bizim adımıza hoş bir şey değil' diyen Sağlam, 'Adam paylaşımını iyi yapamamak bize pahalıya mal oldu. Avantajlı duruma geçip berabere kalmayı kabul edemiyorum. Sonuç bir mücadelenin içerisindeyiz. Yapılan hataları ortaya koyacağız. Eksi yönleri azaltmaya çalışacağız' yorumunu yaptı.


12 yıl önce