|

Bursaspor'un yeni transferine tam not!

Bursaspor'un yeni transferi Renato Caja, ilk maçında gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı.

İha
00:00 - 7/02/2014 Cuma
Güncelleme: 14:21 - 7/02/2014 Cuma
Yeni Şafak
Bursaspor'un yeni transferine tam not!
Bursaspor'un yeni transferine tam not!

Yeşil beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Sivasspor'u mağlup ederek, yarı finale kalmayı garantiledi. Son oynadığı 2 maçta da galip gelemeyen Bursaspor, deplasmanda maçı kazanarak, kötü gidişe dur dedi. Ayrıca yeşil beyazlılar bu galibiyetle gruptan çıkmayı da garantiledi.

CAJA YILDIZLAŞTI

Bursaspor'un ara transfer döneminde Batalla'nın yerine kadroya kattığı Renato Caja ilk kez giydiği yeşil beyazlı forma ile muhteşem bir maç çıkarttı. Etkili futboluyla galibiyette önemli rol oynayan Caja, hocasının güvenini boşa çıkartamadı. Sestak'ın attığı ilk golde asisti yapan Brezilyalı futbolcu ikinci golde de ceza alanı içerisine etkili bir pas çıkartarak, Sivaslı futbolcunun topu kendi kalesine yollamasını sağladı.

'HOCAM BANA FORMA ŞANSI VERDİĞİM İÇİN MUTLUYUM'

Karşılaşma sonrasında da açıklamalarda bulunan Caja, 'İlk resmi maçımı oynadığım için çok mutluyum. Çok tempolu bir maç oynamadım ama takım olarak iyi oynadığımız için ve kazandığımız için çok mutluyum. Takıma katılalı kısa bir süre oldu. Bu dönemi takım arkadaşlarımla çalışarak tesislerde geçiyorum. Hocamız bana forma şansı verdiği için mutluyum. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz' dedi.

10 yıl önce