|

Caner Erkin Inter ile yol ayrımında

Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Inter ile anlaşan Caner Erkin'in İtalyan devinden ayrılması gündemde. Mancini'nin ayrılığı sonrası forma şansı azalan futbolcunun menajeri Batur Altıparmak da konuyla ilgili sürpriz bir açıklama yaptı.

Yeni Şafak
16:12 - 21/08/2016 Pazar
Güncelleme: 17:59 - 21/08/2016 Pazar
Diğer
Inter'de yaşanan teknik direktör değişikliği sonrası Caner Erkin'in takımdan ayrılması bekleniyor.
Inter'de yaşanan teknik direktör değişikliği sonrası Caner Erkin'in takımdan ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan Caner Erkin'in Inter macerası kısa sürecek gibi gözüküyor...



NTV Spor'da yer alan habere göre Inter'in yeni teknik direktörü Frank de Boer'un da Caner'le yaptığı görüşmede oyun sistemiyle alakalı olarak milli oyuncuya takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verdi.



İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin takımdan ayrılmasından sonra forma şansı azalan futbolcunun menajeri Batur Altıparmak da sürpriz açıklamalarda bulundu. Altıparmak, konuyla ilgili değerlendirme sürecinde olduklarını ve transfer sezonunun kapanışına kadar olan 10 günlük süreçte başarılı sol bek oyuncusunun geleceğine yön vereceklerini belirtti.



Fenerbahçe iddiası

İtalya'da tüm bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ile ilgilendiği iddia edildi. Sarı lacivertlilerin bir kanat oyuncusu alacağı belirtilirken eski oyuncusunu Inter'den kiralayabileceği ifade ediliyor.



Fenerbahçe'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Ahmet Ercanlar da konuyla ilgili sosyal medyada taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Ercanlar, Caner'in tekrar takıma katılacağı ile ilgili tahminde bulunurken Advocaat'ın da elinin rahatlayacağını belirtti.







































-






Caner Erkin'in teknik direktör Mancini'nin gönderilmesi sonrasında ayrılması gündeme geldi.










































#Fenerbahçe
#Caner Erkin
#Inter
8 yıl önce