|

Cardozo ve Emenike bitti!

F.Bahçe''nin Emenike transferinde mutlu sona yaklaştığı, Cardozo için de Benfica''ya 12 milyon Euro ve 3 milyon Euro bonus vermeyi kabul ettiği ileri sürüldü

.
00:00 - 7/08/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:32 - 7/08/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Cardozo ve Emenike bitti!
Cardozo ve Emenike bitti!

Fenerbahçe''nin transferleri için görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Spartak Moskova''nın Nijeryalı forveti Emanuel Emenike ve Benfica''nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo transferlerinde anlaşmaya vardığı iddia edildi. Uzun süren transfer görüşmelerinin ardından sarı-lacivertliler Emenike ve kulübüyle anlaşma sağladı. Nijeryalı oyuncu, yıllık 2 milyon 900 bin Euro''dan 4 yıllık sözleşmeye ''evet'' dedi. Spartak Moskova''yla da bonservis olarak şampiyonluk bonusu dahil 13 milyon Euro üzerinde anlaşmaya varıldı. Emenike, 2011-2012 sezonunda F.Bahçe''ye gelmiş ancak şike soruşturması nedeniyle birkaç antrenmana çıktıktan sonra Spartak Moskova''ya transfer olmuştu.

F.Bahçe''nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Cardozo için de Portekiz basınından flaş bir iddia geldi. Record''un yaptığı haberde, Cardozo''nun F.Bahçe''ye gitmek için Benfica başkanı Luis Filipe Vieiria''nın kapısını ikinci kez çaldığı belirtildi. F.Bahçe''nin 12 milyon Euro ve 3 milyon Euro da bonus vermeyi kabul ettiği öne sürülürken 30 yaşındaki yıldız oyuncunun, Fenerbahçe''ye transferinin 5 Eylül''e kadar sonuçlanacağına inandığını belirtildi. Ayrıca Cardozo, hiçbir kulüple anlaşamaması durumunda ise B takımına gönderilecek ve antrenmanlarına genç oyuncularla devam etmesi istenecek.

11 yıl önce