|

Chelsea Barcelona'nın yıldızını kapıyor

Geçen sene Aralık ayında Kulüpler Dünya Kupası maçında ayağı kırılan İspanyol yıldız David Villa Barcelona'dan ayrılmak üzere.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 26/12/2012 Çarşamba
Güncelleme: 15:28 - 26/12/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Chelsea Barcelona'nın yıldızını kapıyor
Chelsea Barcelona'nın yıldızını kapıyor

İngiltere'nin The Sun gazetesinin haberine göre, geçen sezon Aralık ayında yaşadığı sakatlık sonrası eski formuna kavuşamayan, Barcelona Teknik Direktörü Tito Villanueva tarafından ilk 11'de şans verilmeyen golcü futbolcu İngiltere'nin dev kulübü Chelsea'nin transfer listesinde.

David Villa'nın İtalyan Teknik Direktör Di Matteo ile yollarını ayırdıktan sonra İspanyol Teknik adam Rafael Benitez'i takımın başına getiren, kadrosunda Mata ve Torres gibi İspanya Milli Takımı oyuncularını bulunduran Chelsea'ye transfere sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Barcelona yönetimine 12 milyon Paundluk bir teklif yapmaya hazırlanan Chelsea, 31 yaşındaki futbolcuyu Ocak ayında kadrosuna katmak için yoğun çaba gösteriyor.

İspanya Milli Takımı'ndan da yakın arkadaşları olan Torres ve Mata ile beraber oynamaktan mutluluk duyacağı belirtilen yıldız futbolcu da bu transfere sıcak bakıyor.


11 yıl önce