|

CİMBOM ŞAMPİ...: 5-0

Kocaelispor'u Okan, Marcio (2), Hakan Şükür ve Hakan Ünsal'ın golleriyle dağıtan Galatasaray, bitime iki hafta kala şampiyonluğu hemen hemen garantiledi

.
00:00 - 8/05/2000 понедельник
Güncelleme: 18:22 - 21/01/2014 вторник
Yeni Şafak
CİMBOM ŞAMPİ...: 5-0
CİMBOM ŞAMPİ...: 5-0

Galatasaray şampiyon gibi... Futbol tarihinde 14. şampiyonluğunu ilan etmek için gün sayan Cimbom, Kocaelispor'u rahat bir futboldan sonra 5-0 yenmeyi başardı. Sarı-Kırmzılılar, ilk yarıda Körfez ekibi karşısında sayısız gol fırsatı yakalamasına rağmen ancak birini değerlendirebildi. G.Saray beklediği gole 28. dakikada Hakan Şükür'ün ara pasında Okan'ın ayağından kavuştu. Körfez ekibi ise, Ahmet Hassan ve Kaan Dobra ile yakaladığı gol fırsatlarında kaleci Taffarel'i geçemedi. Devre 1-0 G.Saray'ın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda ise sahada tam bir Cimbom şov vardı. Sarı-Kırmızılı takım ikinci yarıya da golle başladı. 51. dakikada kaleci Stingaciu'nun büyük hatasını affetmeyen Marcio, skoru 2-0'a taşıyan golü kaydetti. 70. dakikada Hakan Şükür, nefis bir golle farkı üçe çıkardı: 3-0. 75. dakikada günün yıldızı Marcio sahneye çıktı. Brezilyalı futbolcu takımının dördüncü kendisinin ikinci golünü Kocaelispor ağlarına gönderdi: 4-0. 89. dakikada Hakan Ünsal, maçın skorunu tayin eden golü atarken, Galatasaray şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.


24 лет назад