|

Cimbom'un kaderi

Sezon başında maddi kriz nedeniyle Grevesen ve Maniche'yi alamayan sarı-kırmızılılar, ara transferde de Gallardo ve Wederson'da aynı akıbete uğradı.

00:00 - 3/01/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:10 - 3/01/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Cimbom'un kaderi
Cimbom'un kaderi

Galatasaray, hangi oyuncuya el atsa yaşadığı parasal kriz nedeniyle adeta kapılar bir bir yüzüne kapanıyor. Sezon başında haftalarca transferi için uğraş verdiği Danimarkalı Greseven ve Portekizli Maniche'yi elinden kaçıran sarı-kırmızılılar, aynı akibete bu kez de ara tranferde kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Arjantinli Gallardo ve Ankaraspor'un Brezilyalı oyuncusu Wederson da uğradı. Sarı-kırmızıların transfer listesindeki ilk oyuncu olan Arjantinli Marcelo Gallardo, Fransız ekibi Paris Saint Germain'le önceki gün iki buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Arjantin'in River Plate takımından gelen 31 yaşındaki Gallardo, takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına da çıktı.


YÜKSEK BONSERVİS

Galatasaray'ın ciddi girişimlerde bulunduğu, ancak yüksek bonservis parası nedeniyle transferini askıya aldığı Ankaraspor'un Brezilyalı oyuncusu Wederson da Hollanda'nın güçlü temsilcisi PSV Eindhoven'a gidiyor. Hollanda ekibi, Brezilyalı oyuncu için kiralama formülünü hayata geçiriyor. PSV Teknik Direktörü Ronald Koeman, takımda görmeyi çok istediği Brezilyalı oyuncuyu önce kiralayacaklarını, daha sonra da bonservisini alacaklarını söyledi. Brezilyalı sol kanat oyuncusunun da G.Saray'ın transferini askıya alması nedeniyle bu transfere sıcak baktığı ve tercihini Hollanda'dan yana kullanacağı ve büyük bir aksilik yaşanmazsa bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi. Bilindiği gibi, G.Saray'ın sezon başında ilgilendiği Grevesen, İskoçya'nın Celtic takımıyla anlaşırken, Portekizli Maniche ise İspanya'nın ünlü kulübü Atletico Madrid'e imza atmıştı.


17 yıl önce