|

Da Silva’nın kararı bekleniyor

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, Fransız stoper Damien Da Silva için, “Silva Trabzon’u gezecek. Kararını ise bize sonra bildirecek” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 05:01 - 20/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
 Fransız stoper Damien Da Silva
Fransız stoper Damien Da Silva

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, önceki gün Trabzon’a gelen Fransız futbolcu Damien Da Silva ile fiyat olarak aralarında bir uzaklığın bulunmadığını ancak oyuncunun kenti tanıdıktan sonra kararını vereceğini söyledi. Sümer, yaptığı açıklamada, geçen sezon Fransa’nın Cean takımında forma giyen 30 yaşındaki stoper oyuncusu Damien Da Silva’nın daha önceki dönemden izlenen bir futbolcu olduğunu belirterek, “Bir kısım rakamlarda uzaklığımız yok. Trabzon’u tanımak istiyor, kararı Trabzon’da vermeyecek, döndüğünde verecek” ifadelerini kullandı. Trabzonspor, 30 yaşındaki futbolcuyla yıllık 750 bin Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

ÜCRET OLARAK SIKINTI YOK

Göreve geldikleri dönemin ardından futbolcu izleme şanslarının olmadığını dile getiren Sümer, “Mevcut bilgileri çeşitlendirdik, onları pekiştirmeye çalıştık. Geldiğimiz noktada ücret olarak uygunluğu dikkate aldık” ifadesini kullandı. Sümer, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, “Yakın zamanda gelişmeler yaşanabilir” dedi. Sümer, kampa katılacak genç oyuncuların da henüz netleşmediğini belirtti.

  • Bongonda: Geri döneceğim
  • Trabzonspor’un geçen sezon başında İspanya ekibi Celta Vigo’dan kiraladığı ancak yeterli şans bulamaması nedeniyle devre arasında ayrılan Theo Bongonda, geri döneceği sözünü verdi. Sosyal medyadan taraftarların ‘geri dön’ çağrısına yanıt veren Bongonda, “Size söz veriyorum geri döneceğim” ifadelerini kullandı.
#Trabzonspor
#Süper lig
6 yıl önce