|

Demirkol canlı yayında patladı: İnsaf edin

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, derbi öncesinde bütün hafta dostluk mesajları verilirken, bir anda bu duruma nasıl geldiklerine anlam veremediğini belirtirken, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın açıklamalarına karşı 'İnsaf edin' diyerek tepki gösterdi.

Yeni Şafak
13:32 - 22/03/2016 Salı
Güncelleme: 11:49 - 22/03/2016 Salı
Diğer

Demirkol, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaptığı açıklamalar sebebiyle ateş püskürdü.





Yaşanan onca terör olayının üstüne bir de derbi için bomba ihbarı yapıldığını belirten NTV Spor yorumcusu Demirkol, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yaptığı açıklama, Galatasaray'ın twitter hesabından Aziz Yıldırım'ın FB TV'de yaptığı konuşmayı kullanması ve Fenerbahçe'nin Galatasaray'a verdiği cevap için "Aklınızı mı oynattınız siz kardeşim, ben bombadan korkmam bu kafadan korkarım, kendimi şu dakikaya kadar tuttum ama artık dayanamıyorum. Bir şey söyleyeceğim ama bir hafta falan kapanır televizyon" diyerek tepki gösterdi.



'İnsaf edin'

Taksim'deki teröre saldırısına değinen Demirkol üç büyük kulübe seslenerek "İnsaf edin, iki buçuk yaşında bir çocuk şu an hastanede, üst üste beyin ameliyatı oluyor ve sizin söylediğiniz şeylere bakın. Bu kadar mı vicdansızsınız. Görmediniz mi o bebek arabasını, hala bunu konuşuyorsunuz." dedi.


#mehmet demirkol
#fenerbahçe
#galatasaray
#beşiktaş
8 yıl önce