|

Dev eşleşmeler belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final kura çekimi gerçekleştirildi. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Real Madrid ile , Atletico Madrid ise Bayern Münih ile eşleşti. Avrupa Ligi'nde Shakhtar Donetsk, Sevilla ile Villarreal ise Liverpool ile eşleşti.

Yeni Şafak
13:54 - 15/04/2016 Cuma
Güncelleme: 14:12 - 15/04/2016 Cuma
Yeni Şafak
Şampiyonlar Ligi kura çekimi gerçekleştirildi
Şampiyonlar Ligi kura çekimi gerçekleştirildi

Futbol severlerin merakla beklediği Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yarı final kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.



Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz temsilcisi Manchester City, Real Madrid'in yarı finaldeki rakip olurken Atletico Madrid ise Bayern Münih ile eşleşti.




Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin ilk maçları 26-27 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 3-4 Mayıs'ta oynanacak. Şampiyonlar Ligi'nde finale kalacak iki takım 28 Mayıs 2016 tarihinde İtalya'nın Milano şehrindeki Giuseppe Meazza Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.







UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri

Günün merakla beklenen bir diğer kura çekiminde UEFA Avrupa Ligi'ndeki yarı finalistler eşleşti.



Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Sevilla ile eşleşirken İngiliz devi Liverpool'un rakibi UEFA Avrupa Ligi'nin gediklisi Sevilla oldu.




UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ilk maçları 28 Nisan Perşembe, rövanş müsabakaları ise 5 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Avrupa Ligi kupasını müzesine götürecek takımın belli olacağı final maçı ise 18 Mayıs Çarşamba günü İsviçre'nin Basel kentinde bulunan St.Jakob-Park Stadyumu'nda oynanacak.











#Şampiyonlar Ligi
#UEFA Avrupa Ligi
8 yıl önce