|

Diego Ribas'ın babası Flamengo'yu doğruladı

Fenerbahçe'nin takımdan göndermek istediği ve antrenmanlara almadığı Diego Ribas, Brezilya'da yaptığı transfer görüşmelerinin ardından İstanbul'a dönüyor. Brezilyalı futbolcunun Flamengo ile anlaştığı ve sarı lacivertli kulüple bonservisi ile ilgili sorunu çözmek için görüşeceği ifade edildi.

Yeni Şafak
12:37 - 12/07/2016 Tuesday
Güncelleme: 13:13 - 12/07/2016 Tuesday
Yeni Şafak
2 sezon önce Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye transfer olan Diego Ribas performansıyla hayal kırıklığı yaşatmıştı.
2 sezon önce Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye transfer olan Diego Ribas performansıyla hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Fenerbahçe'de Diego Ribas bilmecesi son buluyor. Sarı lacivertlilerin gelecek sezon takımda görmek istemediği isimler arasında yer alan Ribas'in Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo ile anlaştığı ancak bonservisi ile ilgili konunun transferi sıkıntıya soktuğu ifade edildi.



Brezilya basınından ESPN Brazil'in haberine göre oyuncu için 5 milyon Brezilya Reali (4 milyon TL) isteyen Fenerbahçe'nin oyuncuyu bedelsiz olarak göndermek istemediği belirtildi. Diego'nun babası ve aynı zamanda menajeri olan Djair Ribas'ın açıklamalarına da yer verilen haberde oyuncunun İstanbul'a gideceği ve kulüple bonservis sorununu çözeceği belirtildi. 'Flamengo ile görüşmeler gerçekleştirdiğimiz doğru. Diego yakın zamanda İstanbul'a gidecek.' diyen Djair Ribas, 'bonservis ile ilgili sıkıntılar var. Diego bunu çözmek için kulüple görüşecek' ifadelerini kullandı.



  • Fenerbahçe ile sözleşmesi 2017 yılında sona erecek olan Diego Ribas'ın bu transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Brezilya basını 31 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon Flamengo forması giyeceğini belirtti.





#Diego Ribas
#Fenerbahçe
#Flamengo
#Djair Ribas
8 years ago