|

Dört dörtlük Körfez

Hikmet Karaman'ın ekibi, başkent temsilcisi Ankaragücü'nü Serdar, Pazin (pen.) ve Erceg'in (2) golleriyle devirip çıkışını sürdürdü.

.
00:00 - 5/02/2001 Pazartesi
Güncelleme: 12:57 - 4/01/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Dört dörtlük Körfez
Dört dörtlük Körfez

İki maçta 6 puan

Diyarbakırspor'un yeni transferi Erkan Avseren, kendisini takıma kazandıran Gaffar Okkan'ı mahcup etmeyeceğini söyledi. Eski Beşiktaşlı futbolcu, Diyarbakır'ı 1. Lig'e taşıyacaklarını iddia etti.

Çıkış sürüyor

Hikmet Karaman'ın takımın başına gelmesinden sonra çıkışa geçen Kocaelispor, Ankaragücü'nü farklı yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı: 4-0. İlk yarıyı Serdar'ın 33. dakikada attığı golle 1-0 önde kapatan Körfez ekibi, ikinci yarıda resmen coştu. Ankaragücü'nü kendi sahasına hapseden Mavi-Siyahlılar, bir çok pozisyondan da yararlanamadılar. 71. dakikada Pazin'in penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkaran Kocaelispor, 77 ve 81. dakikalarda Tomislav Erceg'in iki golü ile zorlu maçtan 4-0 galip ayrıldı.

STAT: İzmit İsmetpaşa

HAKEMLER: Kadir Tozlu ***, Timur Tekinarslan **, Koray Gençerler **

KOCAELİ: Metin ***, Faruk ***, Engin ***, Milan Timko ***, Nuri ***, Kaan Dobra ***, Alexandrov *** (Dk. 83 Cem Sinan ?), Lazarov ***, Cihan *** (Dk. 87 Ömer ?), Serdar *** (Dk. 76 Erceg ***), Pazin ***

ANKARAGÜCÜ: Da Silva **, Hakan Kutlu **, Yılmaz *, Rogerio **, İsmet **, N'Gobe *, Hakan Keleş * (Dk. 78 Niyazi *) Celalettin *, Augustine ** (Dk. 63 Cafer *), Kennedy *, Faruk Namdar **

GOL: Dk. 33 Serdar, Dk. 72 Pazin (pen.), Dk. 77 ve 81 Erceg

SARI KARTLAR: Lazarov, Alexandrov, Pazin-Yılmaz, Hakan Kutlu, Rogerio, Cafer

23 yıl önce