|

Dunga Serkan'a bayıldı

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü, F.Bahçe-G.Saray derbisinde ne Alex, ne Carlos'u beğendi. Dunga, Kadıköy-deki dev karşılaşma sonrası hangi futbolcuyu beğendiği sorusuna “G.Saray'daki 61 numaralı oyuncu çok iyiydi” dedi, maç için de “F.Bahçe kontrollü oynadı. G.Saray çok koştu ve rakibinin oyununu bozdu” yorumunu yaptı.

00:00 - 5/02/2008 Salı
Güncelleme: 00:11 - 5/02/2008 Salı
Yeni Şafak
Dunga Serkan'a bayıldı
Dunga Serkan'a bayıldı

Zaman Gazetesi'nin Geleneksel “Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne” katılmak için İstanbul'a gelen Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Carlos Caetano Bledorn Veri (Dunga), Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki derbi karşılaşmasını da izledi. Her iki takımın da derbiye yakışır bir oyun ortaya koyduğunu belirten Brezilyalı teknik adam, “Bu akşam çok zevkli bir karşılaşma izledik. F.Bahçe biraz daha kontrollü oynadı, G.Saray ise daha çok koşan taraftı. G.Saraylı futbolcuların çok koşması F.Bahçe'nin oyununu bozdu' diye konuştu.


YETENEKLİ FUTBOLCU

Derbi maçta en beğendiği futbolcuyu da açıklayan Dunga sözlerini şöyle sürdürdü: “Dediğim gibi G.Saray çok koştu. Belki normal futbolları bu değil. Ama bu oyun sistemi F.Bahçe'nin oyununu bozdu. Her iki takımda da çok iyi futbolcular var. Ben özellikle G.Saray'da oynayan 61 numaralı futbolcu Serkan Çalık'ı çok beğendim. Genç bir futbolcu ve çok yetenekli.' Türkiye'de üst düzey futbol oynandığını ifade eden Brezilyalı teknik adam, “Liginizde çok kaliteli oyuncular var. Milli Takım ve kulüp takımlarınızın başarısı da ortada. Türk futbolu çok büyük sıçrama yaptı” dedi.


16 yıl önce