|

Ersan ilk maçında iki gol attı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan başarılı defans oyuncusu Ersan Gülüm, lige ilginç bir başlangıç yaptı. Takımının Guangzhou ekibini 2-1 yendiği mücadelede Ersan önce kendi kalesini sonra rakip fileleri havalandırdı.

Yeni Şafak
14:17 - 4/03/2016 Cuma
Güncelleme: 15:45 - 4/03/2016 Cuma
Diğer

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei Fortune takımına transfer olan Ersan Gülüm, ligdeki ilk maçında Guangzhou takımına karşı 11'de sahaya çıktı.




Kendi kalesine attı

Mücadelenin 11. dakikasında Ersan Gülüm kendi kalesine gol atınca, Guangzhou takımı 1-0 öne geçti. Bu talihsiz gol 'Çin Ligi'nde sezonun ilk golü' olarak tarihe geçti.




Bu kez rakip kaleye

11. dakikada kendi kalesine gol atan Ersan Gülüm bu golden 18 dakika sonra rakip fileleri havalandırdı ve skoru 1-1'e getirdi.






Kartal sevinci

Ersan Gülüm, golün ardından eski takımı Beşiktaş'a ithafen 'Kartal' hareketi yaptı.




Gervinho öne geçirdi ve 2 kırmızı


Ersan Gülüm'ün takım arkadaşı Gervinho'nun golüyle Hebei Fortune, Guangzhou karşısında 2-1 öne geçti.Sahadan 2-1'lik skorla ayrılan Ersan Gülüm'ün takımı Fortune, ligin ilk haftasına iyi bir başlangıç yapmış oldu. Öte yandan karşılaşmayı iki takım da 10 kişi tamamladı. Hebei China Fortune'da 43. dakikada Senwen Luo ikinci sarı karttan oyun dışında kalırken, ev sahibi ekipte ise Zhizhao Chen karşılaşmanın son dakikalarında gördüğü ikinci sarı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

#Ersan Gülüm
#çin
#hebei fortune
8 yıl önce