|

Ersun Yanal ve Abdullah Avcı'dan teröre tepki

Başakşehir ve Trabzonspor arasında oynanacak mücadele öncesinde iki takımın teknik direktörü yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
15:32 - 17/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:42 - 17/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başakşehir maçı öncesi Kayseri'de yaşananlarla ilgili konuştu. (Foto:Arşiv)
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başakşehir maçı öncesi Kayseri'de yaşananlarla ilgili konuştu. (Foto:Arşiv)

Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısı sonrasında futbol dünyası yaşananlara tepkilerini dile getiriyor.



Bugün oynanacak Başakşehir-Trabzonspor maçı öncesinde de Ersun Yanal ve Abdullah Avcı terör saldırılarına tepki gösterdi. Yanal, "Biz çok büyük bir ülkeyiz. Bunlar bizi yıldıramayacaktır. Biz ulus olarak kanımızı, canımızı her şeyimizi veririz" açıklamasında bulunurken Avcı ise "Devletimiz güçlüdür ve büyüktür. Bu ülkenin devleti, her türlü zorluktan çıktı, buradan da çıkacaktır" diye konuştu.



Ersun Yanal'ın açıklamaları;

  • "Biz ulus olarak kanımızı, canımızı sonuna kadar veririz. Türk milleti bundan korkmaz. Biz çok büyük bir ülkeyiz. Bunlar bizi yıldıramayacaktır. Biz ulus olarak kanımızı, canımızı her şeyimizi veririz"


Abdullah Avcı'nın açıklamaları;


  • "Üzücü bir gün yaşıyoruz ne yazık ki. Devletimiz büyüktür. Devletimiz güçlüdür. Devletimiz milletiyle bu durumdan da çıkacaktır. Ligin ve Türk futbol tarihinin en güçlü takımlarından biriyle oynuyoruz. Bunu kimse inkar edemez. Trabzonspor her zaman bir güçtür. Bulundukları yer bence hak etmedikleri bir yer"



#Ersun Yanal
#Abdullah Avcı
7 yıl önce