|

'Evime gidiyorum'

Cezayir Cumhurbaşkanı Buteflika'nın 'kal' teklifini geri çeviren Boşnak hoca, 'İstediğim hedefleri gerçekleştirmem için Trabzonspor tüm imkanlara sahip' dedi.

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 6/07/2014 Pazar
Güncelleme: 00:58 - 6/07/2014 Pazar
Yeni Şafak
'Evime gidiyorum'
'Evime gidiyorum'

13 Temmuz'da Trabzon'a gelmesi beklenen teknik direktör Vahid Halilhodzic, Trabzonspor'la ile ilgili ilk kez net bir açıklama yaptı. Cezayir Cumhurbaşkanı Buteflika'nın 'Bizimle kal' teklifine rağmen bordo-mavili takımı tercih eden Boşnak hoca, Cezayir'den ayrılmadan önce Le Buteur gazetesi-

ne konuştu. 'Trabzonspor'da aradığım başarıları yakalayabilirim' diyen Boşnak hoca, 'Sahip olduğum emelleri gerçekleştirmem için Trabzonspor tüm imkanlara sahip. Büyük ve başarılı bir takım inşa etmek istiyorum. Yeni evimi eskiden biliyorum. Sadece gideceğim ve projelerimi hayata geçireceğim' dedi.

TEK BAŞINA GELMİYOR

Bu arada Boşnak teknik direktör Halilhodzic, Cezayir'den tek başına da dönmüyor. Boşnak teknik direktörün iki futbolcuyu da beraberinde Trabzon'a getirmek istediği ifade ediliyor. Bu iki ismin Cezayir Milli Takımı'nın önemli yıldızları Abdelmoumene Djabou ve Madjid Bougherra'yı olduğu öğrenildi. Brezilya 2014'teki tüm maçlarda forma giyen bu ikiliden Djabou, ayrıca Güney Kore maçında 1 kez de fileleri havalandırmıştı.

10 yıl önce