|

Eze eze farkı açacağız

Ersun Yanal, rakiplerle oluşan puan farkını 'İnanmışlığın zaferi' olarak değerlendirdi; iddialı konuşmasını ise 'Futbolcularımız rehavete kapılmıyor aksine rakiplerle arayı daha çok açmalıyız' dediklerini aktardı

.
00:00 - 11/12/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:06 - 11/12/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Eze eze farkı açacağız
Eze eze farkı açacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan çok iddialı ve tartışılacak sözler. Tecrübeli teknik adam, 'Kendimize bakacağız, arkamıza bakmayacağız. Rakipleri biz değil, onlar takip etmeli. Eze eze farkı açarak gideceğiz' dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü şampiyonluk yarışındaki rakiplerine meydan okumasının nedenini de 'İnanmışlığın zaferi. Puan farkı açıldıkça takıma daha çok güven geliyor. Futbolcularımız rahevate kapılmıyor aksine rakiplerle arayı daha da çok açmalıyız' sözleriyle değerlendirdi. 'Rakiplerimizle puan farkı daha da açılacak. Bunu herkes görecek' diyen Ersun Yanal, 'Bu performansı futbolcularımız sahada ortaya koyuyor. Deplasman başarımız ikinci yarıda da sürecek. Bizim artılarımız çok fazla ve farklı. Bu kadar olay yaşayan Fenerbahçe'ye 'helal olsun' diyenler sezon sonunda başarımızın ne olduğunu görecekler' ifadelerini kullandı.

Bilimsel çalışma etkisi

Fenerbahçe'nin başarısındaki en önemli etkenlerden birinin bilimsel beslenme çalışması olduğu öğrenildi. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun kontrolü altında futbolculardan 15 günde bir kan alınıyor ve Hacettepe Üniversitesi'nden Nusret Turnagöl ve uluslararası beslenme uzmanı Avustralyalı Markus Start tarafından kontrol ediliyor. Ardından oyuncuların beslenmeleri yeniden düzenleniyor. Böylece futbolcular da sürekli takip altında tutulmuş oluyor.


10 yıl önce