|

Fatih Terim: Kadroya 2 kaleci yazabilirim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulübün resmi sosyal medya hesabına açıklamalarda bulundu. Terim, kadro planlaması hakkında konuşurken Şampiyonlar Ligi'ne bildirecekleri listeye sadece kaleci yazabileceklerini söyledi.

Yeni Şafak
14:49 - 13/07/2018 Cuma
Güncelleme: 15:12 - 13/07/2018 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdürüyor.
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdürüyor.

Finansal Fair Play'den dolayı alınan yaptırımlar doğrultusunda Galatasaray, UEFA'ya 25 değil 21 oyuncu bildirebilecek. Sarı kırmızılılar bu sebeple kadroyu belirlerken ince eleyip sık dokumak zorunda.

Kulübün yayın organına konuşan Fatih Terim konuyla ilgili ilginç bir çıkış yaptı. Terim, "UEFA bize çok önemli yaptırımlar koydu, bir defa kadromuz mecburi olarak 21 kişi. Bu bizim elimizi daraltan önemli bir konu. 21'in içerisinde başka kriterler de var. Artı 3 de kaleci düşündüğümüz zaman bizim elimizi zorlaştıran önemli bir kriter olarak ortaya çıkıyor. Oyuncudan kazanmak, 21'i biraz bertaraf edebilmek için iki kaleci yazabiliriz bu listeye. Böyle bir karar verebiliriz" dedi.

  • Galatasaray, UEFA ile yeni bir mali sözleşme imzalamış ve bu sözleşme gereği bir çok yaptırımı kabul etmişti. Bu yaptırımlar arasında 'sattığın kadar al, para cezası ve kadro kısıtlaması' gibi detaylar bulunuyor.
#Galatasaray
#Fatih Terim
6 yıl önce