|

F.Bahçe adalet için yürüdü

Onbinlerce sarı-lacivertli taraftar, Türk ve F.Bahçe bayraklarıyla Başkent''te hak arayışı için yürüdü

.
00:00 - 24/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:18 - 24/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
F.Bahçe adalet için yürüdü
F.Bahçe adalet için yürüdü

Fenerbahçe''nin haksızlığa uğradığını ve şike dosyasında adil yargılama yapılmadığını savunan sarı-lacivertli taraftarlar, ''Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet'' ve ''Adalete Fener yak'' sloganlarıyla Ankara''da toplandı. Ankara F.Bahçeliler Derneği tarafından organize edilen ''Türkiye için Adalet ve F.Bahçe için Adalet'' sloganıyla Anıtkabir''e yürüyen onbinlerce sarı-lacivertli taraftar, bir elinde F.Bahçe bir elinde Türk bayraklarıyla organizasyonda yer aldı. Yürüyüşte Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri de bulundu. Yürüyüşe Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları da formalarıyla katılarak destek verdi.

PROVOKASYON İÇİN ÖNLEMLER ALINDI

Polis sivil ve resmi üniformalarla yoğun güvenlik önlemi alırken, Anıtkabir Komutanlığı da bir hayli tedbirli davrandı. Ankara Fenerbahçe Derneği de herhangi bir provokasyon yapılması ihtimaline karşı ekstra önlemler aldı. Anıtkabir öncesinde ve sonrasında herhangi bir organizasyon olmazken ziyaret sonrası taraftarlar dağıldı.

YILDIRIM SLOGANLARI SUSTURDU

Aslanlı yoldan başlayarak yürüyen büyük kalabalık içinde yer alan Başkan Aziz Yıldırım taraftarları selamladı. Yıldırım, kalabalık içerisinde siyasi içerikli slogan atanları eliyle uyararak susturdu.

Bir maçtan çok daha fazlası

Süper Lig''de bugün deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak lider F.Bahçe, rakibinin cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izleyebileceği mücadelede galibiyeti hedefliyor. Ligde geçen hafta kazanarak, en yakın rakiplerinin puan yitirmesiyle eline geçirdiği farkı artırma şansını iyi kullanan sarı-lacivertliler, bu hafta G.Saray''ın yaşadığı yenilgiyle yakaladığı şansı bir kez daha iyi değerlendirmek istiyor.

24. haftada deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan F.Bahçe''nin 1-0 önde götürdüğü maç, tribün olayları nedeniyle tatil edildi. Maçla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu''nun sarı-lacivertli ekibin hükmen galibiyetine karar vermesi bekleniyor. F.Bahçe, haftayı kayıpsız geçerse, 28. haftada karşılaşacağı G.Saray ile aradaki farkı, beklenen hükmen kararının ardından 11''e yükseltecek.

Gaziantep maçı öncesi sarı-lacivertli takımda tek eksik Cristian. Kasığındaki sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Brezilyalı futbolcu, G.Antep deplasmanında yer alamayacak. Sakatlığı nedeniyle ligde geçen hafta Erciyesspor maçında forma giyemeyen Egemen, bugün oynayabilecek durumda.

Emenike riske edilmedi

Emenike''nin sakatlığı Gaziantep maçı öncesi teknik heyeti sıkıntıya soktu. Sağ arka üst adalesinde sertleşme olan Emenike tedbir amaçlı idmana çıkmazken, takımdan ayrı çalıştı. Gaziantep kafilesine dahil edilen Emenike''nin oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar verilecek.

Hasselbaink F.Bahçe''yi ziyaret etti

Hollandalı eski futbolcu Jimmy Floyd Hasselbaink, Can Bartu Tesisleri''ne gelerek sarı-lacivertli futbolcularla sohbet etti. Ardından tesisleri gezen Hasselbaink, idmanın bir bölümünü izledi. Hasselbaink, Emre, Alves, Webo ve vatandaşı Kuyt ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.


10 yıl önce