|

F.Bahçe, Sevilla'ya göre daha şanslı

A.Madrid, R.Madrid, Celta Vigo ve Barcelona'yı çalıştıran Antiç, sarı-lacivertli takımın Devler Ligi'nde turu geçme ihtimalinin yüksek olduğunu iddia etti.

00:00 - 4/02/2008 Pazartesi
Güncelleme: 23:40 - 3/02/2008 Pazar
Yeni Şafak
F.Bahçe, Sevilla'ya göre daha şanslı
F.Bahçe, Sevilla'ya göre daha şanslı

F.Bahçe'nin eski oyuncularından Radomir Antiç, derbi maç öncesinde yıllar sonra takım arkadaşı Cemil Turan'la Şükrü Saracoğlu'nda bir araya geldi. 1977-78 sezonunda sarı-lacivertli takımın kazandığı şampiyonlukta önemli katkılar sağlayan Sırp teknik adam, kendi zamanından bu yana F.Bahçe'nin çok büyüdüğünü ifade ederek, “30 yıl geçti ama F.Bahçe sevgisi kalbimden silinmedi. Eski takım arkadaşlarımdan Emin'i, Cemil'i, Tuna'yı gördüm, çok mutlu oldum” dedi.


SEVİLLA GÜÇ KAYBETTİ

İspanya'da Atletico Madrid, Real Madrid, Celta Vigo ve Barcelona'da teknik direktörlük yapan Antiç, UEFA Kupası'ndaki F.Bahçe-Sevilla eşleşmesi için de sarı-lacivertlileri daha şanslı gördüğü yorumunu yaptı. Ünlü Sırp teknik adam, Sevilla'nın eski gücünde olmadığını ifade edip, “F.Bahçe 3 ay önce Sevilla ile oynasaydı, şimdi oynayacağı kadar şansı olmazdı. Teknik direktörünün İngiltere'ye gitmesi takımda düşüşe neden oldu. Şu an F.Bahçe'nin daha büyük şansı var” diye konuştu.


Maldonado büyülendi

F.Bahçe'nin yeni transferi Maldonado, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki atmosferden çok etkilendiğini söyledi. Maldonado, FB TV'ye yaptığı açıklamada, ilk kez takımını izleme fırsatı bulduğunu belirterek, “Takımımla beraber olmasam da ambiyansın ve stadın harika olduğunu gördüm” dedi. Şilili futbolcu sözlerini şöyle tamamladı: “Arkadaşlar birbirleriyle oynamaya alışmışlar. Onların birbirine olan inancı ve oynama tarzları beni etkiledi. Benim de amacım bu düzene ayak uydurmak.”


Şükrü Saracoğlu Stadı'na hayran kaldı

F.Bahçe'nin eski oyuncularından Radomir Antiç, yıllar sonra takım arkadaşıyla bir- araya geldiği Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi. F.Bahçe'nin Avrupa standartlarında bir stadı olduğunu belirten Antiç, gözlemlerini tek kelimeyle özetledi: “Mükemmel.”




16 yıl önce