|

Fener son nefeste

Fenerbahçe, Süper Lig’in 40. haftasında deplasmanda Ankaragücü’nü son dakikada bulduğu golle mağlup etti. Beşiktaş’ın derbide kaybetmesinin ardından zirveyle puan farkını 2’ye indiren sarı-lacivertliller, şampiyonluk umudunu son iki haftaya taşıdı. F.Bahçe’ye 3 puanı getiren golleri Ozan ve Valencia atarken, ev sahibi ekibin golü Alper’den geldi.

00:00 - 9/05/2021 Pazar
Güncelleme: 06:47 - 9/05/2021 Pazar
Yeni Şafak
Sarı-lacivertliler lider Beşiktaş’ın Galatasaray’a yenildiği haftada puan farkını 2’ye indirerek çok önemli bir avantaj yakaladı.
Sarı-lacivertliler lider Beşiktaş’ın Galatasaray’a yenildiği haftada puan farkını 2’ye indirerek çok önemli bir avantaj yakaladı.

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü’nü son dakika golüyle 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler lider Beşiktaş’ın Galatasaray’a yenildiği haftada puan farkını 2’ye indirerek çok önemli bir avantaj yakaladı.

  • 3. dakikada Fenerbahçe’nin kendi sahasında çıkarken kaptırdığı topu alan Alper Potuk ceza sahası içine girip düzgün bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi: 1-0. 42. dakikada Fenerbahçe’nin atağında Valencia’nın ceza sahasına gönderdiği topa Ozan tufan gelişine vurdu ve eşitliği sağladı:
    1-1. 49. dakikada ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Dimitris Pelkas’ın çektiği şut direğin yanından auta çıkıyor.

79. dakikada Muset’un pasıyla buluşan Ozan’ın çektiği şut yandan dışarı çıktı. 90+6’da İrfan Can’ın ortasına iyi yükselen Valencia topu ağlara gönderdi: 1-2.

#Süper Lig
#Ankaragücü
#Galatasaray
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
3 yıl önce