|

Fenerbahçe'nin derbi zaferinin perde arkası

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe camiasının tüm unsurları, takımı maça motive etmek için seferber oldu. Oyuncular ve teknik heyet Samandıra’ya kapanırken, sarı-lacivertli derneklerden, diğer branşların kaptanlarına kadar herkes oyunculara destek mesajları attı.

Haber Merkezi
09:12 - 23/11/2021 Salı
Güncelleme: 09:18 - 23/11/2021 Salı
Yeni Şafak
Soyunma odasında büyük coşku yaşandı
Soyunma odasında büyük coşku yaşandı

Galatasaray deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbahçe’de derbiden önceki bir hafta boyunca yaşananlar zaferin adeta habercisi oldu. Maçtan bir hafta önce Samandıra Can Bartu Tesisleri tepeden tırnağa sarı-lacivertli bayraklarla süslendi. Fenerbahçeli futbolcular hafta içinde sadece oyuncu grubunun katıldığı yemekte bir araya geldiler.

Antrenman basına açılırken başta Mesut Özil, Mert Hakan Yandaş gibi futbolcular olmak üzere pek çok oyuncu röportajlarda taraftarlara “BİZE İNANIN!” mesajı verdi. Sarı lacivertli futbolcular derbi haftası boyunca günün büyük bölümünü tesislerde geçirdiler.

Pereira tam gün mesai yaptı

Teknik direktör Vitor Pereira, yardımcılarıyla Samandıra’da 24 saat mesai yaparak rakibi detaylarıyla analiz etti. Futbolcularla gerek bireysel, gerek grup toplantıları yapılarak oyuncuların mental hazırlıkları gerçekleştirildi. Vitor Pereira’nın yardımcıları da gün boyu tesislerde kaldı. Daha önce derbi oynayan oyuncu sayısı takımda az olduğu için hazırlanan özel video ile takıma G.Saray derbisinde neler yaşayacakları, olası galibiyette oluşacak sevgi seli izlettirildi.

  • Soyunma odası Kadıköy gibiyd
    i
  • Fenerbahçe’nin, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanındaki derneklerinden futbolculara destek mesajları alındı. FBTV, Fenerbahçe’nin diğer takım kaptanlarından takıma başarı diledikleri videoları hazırladı. Nef Stadyumu’nda Fenerbahçe soyunma odası da adeta Kadıköy gibiydi. Her yer sarı-lacivert bayraklarla süslendi ve oyuncuların rahat hissetmeleri sağlandı. Maç sonu da soyunma odası bayram yeriydi.

#Fenerbahçe
#Galatasaray
2 yıl önce