|

Fırtına zirveden kopmak istemiyor

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Ziraat Türkiye Kupası’nda Balıkesirspor ve Süper Lig’de Başakşehir ile yapacakları karşılaşmalardan iyi sonuçlarla ayrılarak, sezonun ikinci yarısına kaldıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi.

Haber Merkezi
04:00 - 15/01/2019 Salı
Güncelleme: 04:21 - 15/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Altyapıdan alıran Kerem Baykuş, Tayyib Ebrar Cumhur, Tunahan Ergül ve Behlül Aydın dün A takımla idmana çıktı
Altyapıdan alıran Kerem Baykuş, Tayyib Ebrar Cumhur, Tunahan Ergül ve Behlül Aydın dün A takımla idmana çıktı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, sezonun ikinci yarısı öncesinde açıklamlarda bulundu. Antalya’da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten ve genç oyuncuların da takıma adapte olmaları konusunda epeyce yol aldıklarını ifade eden Şahin, “Genç oyuncularımız, bizim geleceğimiz. Kampta iyi çalıştılar, uyum sağlamaya gayret gösterdiler. Trabzonspor 21 Yaş Altı Takımı futbolcuları Tayyip Ebrar Cumhur, Tunahan Ergül, Kerem Baykuş ve Behlül Aydın, A takım ile idmanlara çıkmaya başlayacak. Bu oyuncuların da sürekli A takımda olup olmayacağı Balıkesirspor maçının ardından teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda belli olacak” diye konuştu.

TARAFTAR BİZE GÜVENSİN

Ligin ikinci yarısına Balıkesirspor Baltok ile yarın sahalarında yapacakları maçla başlayacaklarını ifade eden Şahin, “Trabzonspor, hedefleri olan bir takımdır. Kupada da hedeflerimiz, hasretimiz var. Yolumuza devam etmemiz için kazaya uğramak istemiyoruz” dedi. Ligin ilk yarısında özellikle son haftalarda gösterdikleri performansla çıkışa geçerek ikinci sıraya yükseldiklerini ve zirve yarışının içinde yer aldıklarını vurgulayan Şahin, “Balıkesirspor ve Başakşehir maçlarıyla kupa ve ligde iyi sonuçlar alarak ikinci yarıya da kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Biz şu anda bu maçlara odaklandık. Taraftarlarımız bizlere güvensin” şeklinde konuştu.

  • Takım maliyeti 70 milyon TL’ye indi
  • Trabzonspor yönetimi, dışa bağımlı olmadan hareket etmeyi planlıyor. Transferde son yılların en ağır faturası ile karşı karşıya kalan bordo-mavili yönetim, bu enkazın izlerini silmeye çalışırken, bir taraftan ise yarışın içinde olacak takım kurmaya gayret ediyor. Yaklaşık 220 milyon TL olan takım maliyetini, Kucka’nın da ayrılmasının an meselesi olduğu noktada 7 aylık görev süresinde 70 milyon TL’ye çeken Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu, bugünlerde ise FIFA ile sorunları aşarak transferde hamle yapmayı bekliyor.
Onur Kıvrak’a veda maçı yapılabilir

Trabzonspor’da geçirdiği 12 yılın ardından sözleşmesi feshedilen ve futbolu bırakma kararı alan Onur Recep Kıvrak’a, taraftarların veda töreni düzenlenmesini talep etmesiyle ilgili olarak konuşan Haluk Şahin, “Yönetimde oturup konuşuruz. Onay çıkarsa neden olmasın. Onur da bize hizmet etmiş bir futbolcu” dedi.

Juraj Kucka bugün Parma’ya imza atıyor

Trabzonspor’dan İtalya’nın Parma kulübüne transfer olan Juraj Kucka, dün öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçti. Slovak oyuncunun bugün de resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. İtalya’da açıklamalarda bulunan Kucka, “İtalya’ya yeniden döndüğüm için mutluyum” diye konuştu.

#Trabzonspor
#Haluk Şahin
5 yıl önce