|

Fransız stoper Damien da Silva Türkiye'ye geldi

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Fransız savunma oyuncusu Damien da Silva, İstanbul'a geldi. Havalimanında bordo mavili kulübün yetkililerinin karşıladığı oyuncu bonservisini elinde bulunduruyor.

Yeni Şafak
20:43 - 18/06/2018 الإثنين
Güncelleme: 22:22 - 18/06/2018 الإثنين
Yeni Şafak
Damien da Silva.
Damien da Silva.

Trabzonspor, transfer dönemindeki ilk somut hamlesini gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Fransız stoper Damien da Silva, Trabzonspor'a transferi için görüşme yapmak için İstanbul'a geldi. Silva'nın buradan Trabzon'a geçeceği belirtildi.

Fransa Lig 1'de geçtiğimiz sezon Caen formasını düzenli olarak giyen tecrübeli stoperin kulübüyle sözleşmesi sona ermişti. Damien da Silva'nın Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü Davide Comolli'nin de gündeminde olduğu iddia edilmişti.

  • Damien da Silva 30 yaşında ve stoper mevkinde görev yapıyor. 2014 yılında Clermont'tan Caen'e transfer olan Damien Da Silva, geçtiğimiz sezon Fransa Lig 1'de Caen formasıyla düzenli olarak forma giydi. Damien Da Silva, Lig 1'de oynadığı 32 maçta görev aldı ve 4 gol attı. Damien Da Silva Fransa Kupası ve Fransa Lig Kupası dahil olmak üzere toplamda 36 maçta görev yaptı. Damien Da Silva kariyerinde daha önceden Clermont, Rouen, Chateauroux ve Niort takımlarında forma giydi.



#Damien da Silva
#Trabzonspor
#Fenerbahçe
٪d سنوات قبل