|

Galatasaray Arsene Wenger'i kurtardı!

Galatasaray'ı, Arsenal karşısındaki maçında eski yıllara kıyasla zayıf bulan İngiliz basını, Aaron Ramsey'in 30 metreden 29. dakikada attığı 3. golü Şampiyonlar Ligi'nin bugüne kadar ki en iyi golü ilan etti. İngilizlere göre bu galibiyet Arsene Wenger'in elini rahatlattı.

Yeni Şafak
16:06 - 10/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:09 - 10/12/2014 Çarşamba
DHA
The Sun ,Ramsey'in golünü spor ekinin kapağına koyarken "Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar atılan en büyük gol müydü? manşetini attı.

Kovulmanın eşiğine gelen Arsene Wenger'e, Galatasaray'ın Turkish Delight (Türk lokumu) vererek kurtardığını yazan İngiliz gazeteleri, Arena'da Arsenal'li yetkililerin Arsene Wenger'in gitmesini isteyen bir afişin asılmasını engellediklerine dikkat çekti. Daily Mail'in haberine göre, tribüne gelip afişi engelleyen Arsenal'li görevliler, üzerinde "Wenger defol " yazılı afişin stat kurallarına uymadığını söylediler.


'Yuhalamaları alkışa çevirdi'

The Guardian gazetesi "Ramsey'in kovulmanın eşiğindeki Wenger'e yıldırım gibi Turkish Delightı (Türk Lokumu)" başlığını atarken, The Independent zamanında formuna dönen Ramsey'in takımını ateşlediğini yazdı. The Times "Ramsey acımasız vuruşunu tekrar keşfetti" derken, The Daily Telegraph , Ramsey'in yuhalamaları alkışa çevirdiğini vurguladı.

İki gündür Arsene Wenger'in gitmesi için kampanya yapan The Sun gazetesi, Arsene Wenger'in elinde bol sayıda yedek futbolcu olduğuna işaret etti.

Daily Mirror, Arsene Wenger aleyhine protestoların sona erdiğini ve Arsenal'deki krizin 4-1'lik Galatasaray galibiyetiyle bir haftalık duracağını ileri sürdü
#ŞAMPİYONLAR LİGİ
#ARSENAL
#GALATASARAY
#ARSENE WENGER
#AARON RAMSEY
9 yıl önce